Acasa Actualitate-InternaSocial METEO. Cum e vremea sâmbătă

METEO. Cum e vremea sâmbătă

scris de Z.V.
7 afisari

În noaptea de vineri spre sâmbătă, temperaturile au scăzut sub 0 grade Celsius în majoritatea zonelor ţării, iar sâmbătă la ora 08:00 se situau încă sub acest prag, se arată pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Meteo. Cum va fi vremea marţi şi miercuri

Meteo. Cum va fi vremea sambata

La ora 08:00 s-au înregistrat 0 grade la Arad, minus 5 la Braşov, 5 grade la Iaşi, minus 6 la Miercurea Ciuc şi Predeal, minus 3 la Sibiu, 4 la Suceava, 0 grade la Timişoara şi minus 12 grade la Vârful Omu.

La Bucureşti s-au înregistrat 0 grade la staţia Filaret şi minus 3 grade la Băneasa. Meteorologii informează că în cursul zilei de sâmbătă vremea se va menţine rece, iar temperaturile vor ajunge la valori maxime de 12 grade în Transilvania, 13 în Moldova, 14 în Oltenia, 16 în Banat, 13 în Maramureş, 12 în Dobrogea şi 13 în Muntenia.

La Bucureşti vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă 1…2 grade mai scăzută în zona preorăşenească unde se va produce brumă. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare conform căreia temperatura va fi deosebit de scăzută în perioada 2-5 octombrie, aceasta urmând să crească de luni, până la 20 de grade.

Începând cu ziua de luni, temperatura se va menţine caldă pentru cel puţin 10 zile, a anunţat la Guvern conducerea ANM.

3 comentarii

IngerAlbastru 05-10-2013 - 11:52

Sambata mereu este vreme buna ca nu se lucreaza!!! chiar si ninsoarea in Julie este binevenita 🙂 … si la noi e racoare noaptea dar fain ziua!!! exact ca toamna.

IngerAlbastru 06-10-2013 - 02:47

Macar de Luni se vor mai incalzi oamenii cateva zile de la mama natura pe gratuit ca iarna va fi destul de lung si rece. Focul cu lemne este folosit in aceasta perioada al anului cel mai frecvent in semineu sau sobe de teracota, piesa de
decoratie al living room-ului in locuintele moderne. Unele sint pe gaz sau chiar electrice cu aspect rustic.

IngerAlbastru 06-10-2013 - 09:03

Vremea e buna, insa news-ul mondial se propaga cu viteza melcului in acest ziar si asta e putin demential. Tot chestiunile de 3 zile ca mortul il rostogolim si mirosim ca deja si la injuraturi au ajuns la capat forumistii … stresati.
Noi am facut gratar in curte si stam pe terasa, toti vecinii fac la fel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult