Acasa Actualitate-InternaSocial METEO – Cum va fi vremea luni şi marţi

METEO – Cum va fi vremea luni şi marţi

scris de Z.V.
9 afisari

Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în vestul, sudul şi estul ţării, unde disconfortul termic va fi accentuat. Vor fi înnorări temporare, ziua în regiunile nordice, nord-vestice şi în zona montană, iar noaptea mai ales în nord şi nord-est, unde local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină.

Prognoza meteo 9-10 iulie 2012

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere după-amiaza şi seara.Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 31 şi 37 de grade, iar cele minime între 15 şi 25 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Luni, la Bucureşti, vremea va fi în continuare caniculară, iar disconfortul termic accentuat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 22…23 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul nopţii când sunt condiţii pentru intensificări ale vântului, descărcări electrice şi averse.

Marţi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului local în regiunile nordice, estice şi sudice, precum şi în zonele de munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere uşoară în vest, nord, centru şi nord-est, vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 37 de grade, iar cele minime între 13 şi 24 de grade.

3 comentarii

BULA 08-07-2012 - 18:18

La Craiova incepu sa ploua usor, cu fulgere si tunete. Sper sa dea serios, toata noaptea, sa ne racorim. Din cauza secetei a crescut de cateva zile si pretul laptelui, de la 2 lei la 2,5 lei pe litru. Branza de vaca e la 10lei/kg, iar a de capra la 12lei/kg. Rosiile sunt cu 2 lei kilul (pretul minin), dar au fost si la 1 leu.

BULA 08-07-2012 - 18:48

S-a oprit dupa cateva minute. VAX.

Fetita 08-07-2012 - 23:51

Inseamna ca voi traiti f.bine!!!La noi rosiile costa 5 lei/kg iar laptele 2,50 lei de 2 ani de zile!!!!Sa nu va mai plangeti!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult