Acasa Actualitate-InternaSocial Metrorex amana scumpirile

Metrorex amana scumpirile

scris de Ziua Veche
6 afisari

Directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, a declarat marti ca scumpirea biletelor anuntata pentru 15 septembrie a fost amanata deocamdata, fara a se cunoaste data. „Scumpirea biletelor este in vigoare, dar se amana deocamdata. Guvernul si-a dat acordul, dar mai trebuie sa-si dea avizul o directie din Ministerul Finantelor”, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Udriste.


Aceeasi decizie s-a luat in cazul biletelor CFR. CFR Calatori si Metrorex vor majora tarifele, la 15 septembrie, cu opt la suta, a anuntat, in 1 septembrie, Ministerul Transporturilor. „S-a aprobat in 1 septembrie, in Guvern modificarea tarifelor. Totodata, a fost introdus un tarif nou la Metrorex, un abonament de week-end cu calatorii nelimitate, care costa 6 lei”, spunea fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, intr-o conferinta de presa. Propunerile initiale privind cresterile de tarife la CFR Calatori si Metrorex erau de 8-11%. Guvernul s-a angajat fata de FMI ca va creste tarifele practicate de zece companii publice care inregistreaza cele mai mari pierderi, inclusiv de CFR Calatori si CFR Marfa, Metrorex, Termoelectrica si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

0 comentariu

CALUGARUL 28-07-2010 - 17:11

Doamna Mihaela scrie bine, dar putin o inteleg(em). E de inteles! Pe caldura asta!

Ma jurasem sa nu mai scriu la acest ziar, din cauza cenzurei. M-am intors pentru ca am observat ca s-a renuntat total la ea. Din pacate timpul nu-mi permite sa stau pe forumuri decit foarte, foate putin, mai mult pentru a ma informa cu ce se petrece pe acasa.

Doresc succes acestui ziar si sper ca atunci cind se va pune la licitatie arhiva digitala incluzind si forumul, actualul ziar ziuaveche, sa-si permita s-o cumpere si sa reia vechiul format al forumului Ziua.

Sanatate la toata lumea si mai ales la dusmanii mei.

un crestin 28-07-2010 - 19:38

Ei, pentru un zambet a meritat incursiunea:)

Recunosti sursa ?

CALUGARUL 29-07-2010 - 11:57

Primul paragraf al acestui editorial, cred eu, este chiar preambulul lui, unde doamna Carlan isi expune ideea principala care a condus-o sa-l scrie, si anume: „Cand alegem, … pentru ca sunt asa.” Cel mai riscant lucru cind cineva isi expune o parere personala este generalizarea. D-na Carlan greseste cind generalizeaza un anume tip de comportament al barbatilor. Dar, chiar asa sa fie, sa incercam sa intram pe teritoriul dumneaei de conflict. Din ideea acestui paragraf, eu cel putin, inteleg ca femeile sunt elementul superior, pozitiv din legatura femeie-barbat, dar, ele, neavind incotro, accepta relatia cu barbatul pentru ca nu au de unde sa aleaga altceva, neexistind alte „elemente” in acest univers pe linga „elementul” barbat. Deci, o data accesat barbatul, femeia stie dinainte ca alegerea ei este una slaba, dar, neavind incotro, va accepta pentru ca in timp sa recurga la actiuni de „slefuire” a lui, asta insemnind, tot dupa parerea mea, ca femeia o data obtinindu-si „trofeul” va recurge la modelarea lui dupa pofta si viziunea ei. Cu alte cuvinte, noi barbatii am fi niste „elemente” bune pentru a constitui un cuplu daca, si numai daca, ne-am modela in functie de asteptarile femeilor. Deci, noi, barbatii, vedem in femei exact opusul pentru care femeile nu se simt comfortabile in relatia cu noi. Si aici, cred eu, doamna Carlan – desi nu o spune, lasa sa se intrevada -, noi barbatii vedem in relatia femeie-barbat doar potolirea unor pofte sexuale temporare, iar dumnealor, superioare, vad in aceste relatii o legatura serioasa si de lunga durata, in timpul careia ea, femeia, sa se simta (o citez pe autoare): „protejate, adorate si rasfatate…”. Dar vin eu si o intreb pe autoarea acestui editorial: nu credeti, doamna Carlan ca toate aceste „nepotriviri” si „bilbiieli” in relatia femeie-barbat pot fi rezolvate daca aceste relatii au ca punct de pornire iubirea? Nu este ea, iubirea, cea care rezolva totul? Ati intilnit vreodata si cupluri care se iubesc cu adevarat?

jan dinu 29-07-2010 - 16:37

Pentru ca nu shi-au gasit „partea „
potrivita ..cautind nonstop partenerul
de vis sa-i ofere o viatza de lux
fara munca de-a fi doar „regina parazita „
??!~
JD

Foreskin 04-08-2010 - 01:17

..si cu cracanele raschirate, duhoarea gaozului nespalat se propaga pe Internet… Propun sa-ti iei un pechinez.. Daca-ti iei un caine mare si te apleci – s-ar putea sa ai surprize cu rozeta…

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult