Acasa Actualitate-InternaSocial Metrorex amana scumpirile

Metrorex amana scumpirile

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, a declarat marti ca scumpirea biletelor anuntata pentru 15 septembrie a fost amanata deocamdata, fara a se cunoaste data. „Scumpirea biletelor este in vigoare, dar se amana deocamdata. Guvernul si-a dat acordul, dar mai trebuie sa-si dea avizul o directie din Ministerul Finantelor”, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Udriste.


Aceeasi decizie s-a luat in cazul biletelor CFR. CFR Calatori si Metrorex vor majora tarifele, la 15 septembrie, cu opt la suta, a anuntat, in 1 septembrie, Ministerul Transporturilor. „S-a aprobat in 1 septembrie, in Guvern modificarea tarifelor. Totodata, a fost introdus un tarif nou la Metrorex, un abonament de week-end cu calatorii nelimitate, care costa 6 lei”, spunea fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, intr-o conferinta de presa. Propunerile initiale privind cresterile de tarife la CFR Calatori si Metrorex erau de 8-11%. Guvernul s-a angajat fata de FMI ca va creste tarifele practicate de zece companii publice care inregistreaza cele mai mari pierderi, inclusiv de CFR Calatori si CFR Marfa, Metrorex, Termoelectrica si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

0 comentariu

Tom 26-07-2010 - 15:57

Si la noi se cade sa avem un asemenea cod rutier !Atunci toti tampitii ar sta la parnaie !

Pluto 26-07-2010 - 16:38

Pedepsele mari nu sunt aplicabile la scara mare si nu isi ating scopul.
Corect este ca pedepsele (amenzile) sa fie mici, usturatoare dar suportabile, si sa fie aplicate strict, astfel incat majoritatea cetatenilor sa le simta efectul, cel putin de doua ori pe an. Asa se disciplineaza (dreseaza) populatia, cu batul si zaharelul, nu cu bazooka.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult