Acasa Actualitate-InternaSocial Metrorex permite transportul biciletelor cu metroul in weekend

Metrorex permite transportul biciletelor cu metroul in weekend

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Metrorex permite publicului calator, incepand cu weekend-ul 24-25 iulie, transportul bicicletelor cu trenurile de metrou, numai in zilele de sambata si duminica si de sarbatorile legale, informeaza compania, citata de Agerpres.


Accesul cu bicicleta in trenurile de metrou este permis numai in primul vagon, in sensul de mers, in zona din spatele cabinei de conducere a trenului. Pe parcursul calatoriei, bicicletele vor trebui asigurate de posesor, astfel incat sa nu afecteze confortul si siguranta calatorilor si sa nu deterioreze interiorul vagonului de metrou. Pentru transportul bicicletelor nu se percepe nicio taxa suplimentara, iar accesul se face prin portile de acces destinate persoanelor cu nevoi speciale, dupa validarea legitimatiei de calatorie.

0 comentariu

un om complicat 23-07-2010 - 01:59

Exista un motiv pt. care n-ati auzit niciodata de agranulocitoza asta pana acum: e grava, extrem de rara si mai raspandita in tarile dezvoltate. Care sunt si cele care au interzis metamizolul mai demult. Cauze sunt mai multe, inclusiv chimioterapia, tratamentele cu radiatii pt. cancer, unele medicamente pt. afectiuni tiroidiene. Daca metamizolul asta ar fi atat de periculos romanii ar fi abonati la agranulocitoza, dar exista un singur caz mortal… Realitatea e alta: algocalminul dauneaza grav profiturilor importatorilor de analgezice ineficiente si scumpe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult