Acasa Actualitate-InternaSocial Microbuz plin cu muncitori. Accident soldat cu 11 răniţi în Arad

Microbuz plin cu muncitori. Accident soldat cu 11 răniţi în Arad

scris de Marius Bâtcă
4 afisari

Accident soldat cu 11 răniţi în Arad. Unsprezece persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident produs pe un drum judeţean din Arad, după ce un microbuz plin cu muncitori a fost lovit frontal de un autoturism Dacia Logan.

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean de la ieşirea din localitatea arădeană Gurba, spre Cermei după ce şoferul autoturismului Dacia Logan a pierdut controlul volanului din cauza poleiului.

„Şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos, fiind polei pe asfalt, astfel că a pierdut controlul volanului şi a intrat în microbuzul care circula din sens opus şi în care se aflau zece muncitori şi şoferul” , a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvând al Poliţiei Judeţene Arad, informează Mediafax.

Zece pasageri din microbuz au fost răniţi. Ei au fost transportaţi la Spitalul din oraşul Ineu pentru îngrijiri. Medicii spun că în majoritatea cazurilor este vorba de răni uşoare, precum traumatisme şi excoriaţii, însă există şi pasageri cu traumatisme interne, care rămân sub observaţie. Şoferul autoturismului Dacia Logan a fost cel mai grav rănit. El a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad cu politraumatism cranio-cerebral şi a fost supus unor investigaţii tomografice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult