Acasa Actualitate-InternaSocial Mineriada in lumea asigurarilor

Mineriada in lumea asigurarilor

scris de Ziua Veche
2 afisari

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente  (ASSAI)  a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va organiza luni, 8 februarie, un miting de protest la adresa Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). Unul dintre principalele motive mentionate de catre reprezentantii ASSAI este, citam, „cresterea nejustificata a tarifelor RCA, prin reglementari si legi permisive”.
 

In replica la declaratiile ASSAI, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a precizat joi ca „nu are competenta legala de a interveni in litigiile comerciale aparute intre societatile de service si societatile de asigurare”. „Rolul CSA este de a pune in aplicare legislatia din domeniul asigurarilor – impartial, cu onestitate si promptitudine -, de a proteja, in temeiul legii, consumatorii de produse de asigurari si nu de a interveni in litigiile aparute intre asiguratori si service-uri”, se arata in comunicatul remis de CSA. In replica, ASSAI afirma, in acelasi timp, ca unul dintre motivele principale ale actiunii de protest este „promovarea unor masuri de imbunatatire a protectiei prin asigurare a cetateanului roman”.
ASSAI, organizatie care numara peste 400 de membri, conform propriilor declaratii, are drept scop reprezentarea intereselor industriei de service auto independente in fata autoritatilor romane, a organizatiilor profesionale, patronale si sindicale, a comunitatii de afaceri si a societatii civile.

0 comentariu

CORLEONE 06-07-2010 - 08:06

Ce minciuna gogonata ai putut scrie!

cititor 06-07-2010 - 11:47

u va mai uitati la televizor,cititi articolele mele.
ce prostie !
Timp pierdut,

sulangiul 06-07-2010 - 12:19

Si BASESCU A ZIS SA NU NE MAI UITAM LA TELEVIZOR, pentru ca pedelistii in frunte cu el sa ne poata mintii, manipula, dezinforma mai usor!

ioan 08-07-2010 - 06:40

Prietene mai ai mult timp pana vei deveni ziarist adevarat! Asta in cazul in care acest lucru se va intampla.
„E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune!”
In articol lipseste insusi esenta,unei stiri de presa, comparativ am putea spune ca este o propozitie fara predicat. In general cand scrii trebuie sa lasi sufletul sa vorbeasca, foia alba astfel se umple cu idei coerente, atunci cand scrii la comanda ies numai tampeni.Lipseste intelegerea lucrurilor in ansamblu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult