Acasa Actualitate-InternaSocial Ministerul Economiei, pichetat pentru Rosia Montana

Ministerul Economiei, pichetat pentru Rosia Montana

scris de Ziua Veche
3 afisari

.O delegatie de militanti ai Partidului „Pentru Patrie” au pichetat marti Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, cerand public ministrului Adriean Videanu si premierului Emil Boc abandonarea imediata a proiectului de exploatare aurifera de la Rosia Montana.


Reprezentantii PPP au purtat drapele tricolore, insemnele organizatiei, precum si bannere pe care scria „ROSIA MONTANA NU E DE VANZARE!” ori „IANCULE, DE CE NU VII / SA VEZI MUNTII TAI PUSTII ?”.

Potrivit formatiunii, secretarul general al partidului, Florin Dobrescu a anuntat ca pichetul de marti face parte dintr-o campanie ampla initiata de PPP impreuna cu organizatii ale societatii civile, care isi propune informarea publicului romanesc si sensibilizarea institutiilor statului cu privire la proiectul minier promovat de Ministerul Economiei si de compania canadiana Gold Corporation, si la consecintele dezastruoase la adresa mediului natural si vestigiilor istorice. Dobrescu a aratat ca proiectul este cu totul nerentabil pentru statul roman si ca el reprezinta o mostra de imoralitate, intrucat o generatie nu are dreptul sa epuizeze intr-un mod distructiv toate resursele strategice ale tarii, fara a mai lasa nimic generatiilor viitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult