Acasa Actualitate-InternaSocial Ministerul lui Udrea negociaza promovarea turismului pe Facebook

Ministerul lui Udrea negociaza promovarea turismului pe Facebook

scris de Ziua Veche
0 afisari

Reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului au discutat, joi, cu Mark Cowan, Head of Emerging Markets CEEMEA – Facebook, despre modul in care platforma si aplicatiile Facebook pot ajuta turismul romanesc. Au fost analizate perspective de colaborare in cadrul unui parteneriat strategic in domeniul marketingului intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Facebook, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Reprezentantul Facebook a subliniat ca un parteneriat cu o institutie guvernamentala constituie o noutate si pentru companie, sperand ca experienta dobandita in campaniile comerciale derulate prin intermediul acestei platforme sa poata fi folosita in campaniile viitoare de promovare a Romaniei ca destinatie turistica.
„Echipa Facebook este incantata de posibilitatea de a fi implicata in acest proiect. Credem ca legatura creata intre utilizatori si brand, prin social advocacy, va crea un mesaj extrem de puternic in cadrul platformei Facebook” a declarat Mark Cowan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult