Acasa Actualitate-InternaSocial Ministrul Agriculturii: Fructele şi legumele nu se scumpesc

Ministrul Agriculturii: Fructele şi legumele nu se scumpesc

scris de A.B.
14 afisari

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a anunţat că preţurile legumelor şi fructelor nu vor creşte în perioada următoare, pentru că oferta se va majora ca urmare a apariţiei pe piaţă a produselor autohtone.

fructe

foto: napocanews.ro

„Nu cred că vor fi măriri de preţuri în această perioadă, mai ales la legume-fructe, pentru că încep să apară produsele româneşti şi atunci nu cred că putem vorbi de scumpiri”, a spus Constantin.

Pentru a se putea şti dacă sunt oportune majorări dau diminuări ale preţurilor alimentelor ar trebui ca piaţa să fie organizată mai bine, a declarat pentru Mediafax ministrul Agriculturii.

„Atunci putem analiza dacă este fundamentată o anumită scumpire sau trebuie să scadă preţul la un anumit produs. Atâta timp cât piaţa nu este organizată aşa cum trebuie pe toată filiera de produs nu putem să avem estimări precise în această direcţie”, a subliniat Constantin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult