Acasa Actualitate-InternaSocial Ministrul Sănătăţii habar n-are de fraudele de sub el

Ministrul Sănătăţii habar n-are de fraudele de sub el

scris de A.H.
7 afisari

Consilierul ministrului Sănătăţii Levente Vass este asociat la mai multe firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, printre care se numără DRG Audit şi Medicode, din Târgu Mureş, scrie Agerpres, care citează presa centrală.

Ritli Ladislau

Ministrul Sănătăţii a declarat, marţi, că a păstrat la cabinetul său ministerial întreaga echipă din timpul mandatului lui Attila Cseke, inclusiv pe consilierul acuzat că ar avea legături cu firme de consultanţă care implementează softurile de codificare pentru pacienţi, deoarece nu are niciun motiv să renunţe la el. ‘Şi eu astăzi dimineaţă am auzit că există un consilier care ar avea astfel de legături. L-am întrebat şi el spune că nu mai are această activitate. Acest consilier este de mult în Ministerul Sănătăţii, eu toată echipa de consilieri am păstrat-o în Cabinet ministerial, nu pot să schimb într-o lună aşa de mult şi nici nu am avut niciun motiv, iar colegul susţine că nu mai activează în astfel de firme care se ocupă de optimizarea a raportărilor. Nu instituţia, ministerul sau ministrul Sănătăţii are legături la acestea nici pe departe’, a spus Ritli în faţa deputaţilor Comisiei de sănătate.

El a arătat că o să verifice dacă sunt implicaţii în acest caz. Întrebat care este procentul de fraudă produs de DRG Audit, ministrul a susţinut că nu ştie cât este de intens este acest fenomen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult