Acasa Actualitate-InternaSocial Minune. Un copil a scapat dupa ce s-a curentat la 20.000 de volţi

Minune. Un copil a scapat dupa ce s-a curentat la 20.000 de volţi

scris de Ziua Veche
6 afisari

Un băieţel de 9 ani din comuna Vetiş a scăpat cu viaţă după ce s-a electrocutat la 20.000 de volţi la reţeaua aeriană de înaltă tensiune care alimentează comuna cu curent. Reprezentanţii societăţii de furnizare a energiei electrice Satu Mare sunt uimiţi de faptul că minorul a scăpat cu viaţă, informeaza Adevărul.


„Cred că Cel de Sus a avut grijă de copil. La o aşa tensiune putea să ardă pe loc. În staţia noastră nici măcar nu s-a înregistrat incidentul. Nici nouă nu ne vine să credem că a scăpat doar cu arsuri la mâini. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat la noi. O echipă a societăţii a fost solicitată la faţa locului însă pe când a ajuns în comună, copilul era la spital“, a declarat Valer Darida, purtătorul de cuvânt al Electrica SA Satu Mare.

Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul orei 16.30. Băiatul s-a jucat împreună cu un alt copil din comună cu o sârmă pe care a aruncat-o peste cablurile de înaltă tensiune ce alimentează comuna cu curent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult