Acasa Actualitate-InternaSocial Mircea Albulescu, internat de urgenţă la spital

Mircea Albulescu, internat de urgenţă la spital

scris de D.S.S.
8 afisari

Actorul Mircea Albulescu a fost dus cu ambulanţa, duminică seara, la Spitalul Floreasca, având un puseu de tensiune arterială.

Actorul Mircea Albulescu

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, a precizat pentru AGERPRES că actorul a fost luat de ambulanţă din zona ASE, având un puseu de tensiune. Ea a precizat că Mircea Albulescu avea tensiunea 20, era conştient şi stabil hemodinamic. Sub tratament, tensiunea a început să scadă, a adăugat dr. Alis Grasu. La spital marele actor va fi supus unor investigaţii.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu. Contactat duminică seara de Mediafax, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. „Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el”, a spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

2 comentarii

BULA 07-01-2013 - 02:20

Se cam duce generatia actorilor vechi si nu vad cine le-ar putea lua locul.
La fel e si cu cei care se pricepeau la tehnica si productie (inginerii in special, dar si muncitorii). Liceele si universitatile de acum scot necalificati cu diplome, cum zicea si Basescu. Cineva a spus o vorba mare, ca se va ajunge la dezastru cand in scoli toti vor avea note de 9 si 10. S-a intamplat deja, de cel putin zece ani.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult