Acasa Actualitate-InternaSocial Mircea Albulescu se simte mai bine şi va fi externat

Mircea Albulescu se simte mai bine şi va fi externat

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, unde a fost internat Mircea Albulescu duminică seara, Bogdan Opriţa, a afirmat că actorul se simte bine şi va fi externat.

Mircea Albulescu se simte mai bine şi va fi externat (foto:ziarulmetropolis.ro)

După ce a fost dusc cu ambulanţa la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în seara de duminică, 6 ianuarie, purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Opriţa a declarat pentru Agerpres că marele actor se simte bine şi este posibil să fie externat în cursul zilei de luni. Actorul Mircea Albulescu a fost internat la Spitalul Floreasca, având un puseu de tensiune arterială.

Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, a precizat pentru că actorul a fost luat de ambulanţă din zona ASE, precizând că Mircea Albulescu avea tensiunea 20, era conştient şi stabil hemodinamic. Ea a adăugat că sub tratament, tensiunea a început să scadă.

1 comentariu

BULA 07-01-2013 - 10:10

S-a infricosat de la moartea lui Sergiu Nicolaescu si pe fond nervos i-a crescut tensiunea. L-am vazut la televizor, ca era total dat peste cap.
Chiar si cand imbatranesti iti faci planuri de viitor si e greu sa accepti moartea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult