Miting pe roti

scris de Ziua Veche
3 afisari

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) va desfasura in zilele de 23, 24 si 25 Martie, la nivel national, un mitting de protest la care vor participa mii de reprezentanti ai transportatorilor autorizati. Asta include firme de transport urban, interurban, interjudetean, transporturi taxi, scoli de soferi, impreuna cu mijloacele de transport din dotare. Printre nemultumirile COTAR se numara pirateria din segmentul transporturilor de persoane, taxi si scoli de soferi. Potrivit acestora evaziunea din transporturi depaseste 200 milioane de euro annual. COTAR cere prelungirea autorizatiilor emise in baza Legii 92/2005, pana in anul 2016, in raport de prevederile acestei legi, respectiv pe perioada amortizarii bunului investit; emiterea unei Hotarari de Guvern care sa preia prevederile art. 62, din Legea 218/2009, privind sanctiunea persoanelor care executa transporturi fara documente legale si/sau fara valabilitate, si sa transpuna aceasta prevedere asupra tuturor formelor de transporturi – de marfa, de calatori, de taxi, scoli de soferi, etc.; elaborarea unei legi unice a transporturilor pentru ca in prezent sunt peste 5 legi care coordoneaza o activitate sau alta de transport, si achitarea subventiilor pentru pensionari si alte categorii defavorizare catre operatorii de transport de catre Ministerul Transpoturilor.

0 comentariu

Azazel 07-07-2010 - 14:26

Cine mai e calm in Romania anului 2010? Nimeni. Toata lumea e suparata pe toata lumea.

Ca om dinafara Romaniei, am privit si privesc si eu la televiziunile care transmit si ne tin la curent cu ce se intimpla in zonele inundate. Ceea ce a spus si facut presedintele la Saucesti, pentru mine, unul care nu traiesc in Romania, si nu respir aerul nemultumirilor de-acolo, pot sa spun cu mina pe inima, s-a comportat normal. Nu mi s-a parut deloc ca presedintele a fost luat la ‘trei pazeste’ de localnicii din Suacesti sau ca s-ar fi aflat intr-un moment de impas cind a fost interpelat de acea profesoara sau acea doamna care-l invinuia pe el, ca prefectul de-acolo a furat banii destinati digului de aparare al comunei. Basescu mi s-a parut intransigent acolo unde trebuia sa fie, mai ales cu cele doua doamne; prima, cu profesoara aceea isterica (nu din vina ei, bineinteles), Basescu observind ca ea incepe discutia de la motivul inundatii si se extinde la parlament, mai avind putin si se ducea la particula Higins. Cealalta doamna care l-a mintit in fata, a fost lamentabila, iar reactia presedintelui a fost una normala de a o pune la punct; numai ca, a doua zi, presedintele nu a lasat discordia sa treaca de la sine ci, s-a intors, la aceeasi doamna, si s-a convins ca era un adevar in toata acea afacere pe care ea, la prima intilnire nu spusese adevarul ci doar niste „impresii” de-ale ei. Ce e rau in ce-a facut presedintele? Sau, in ce-a facut Elena Udrea, care s-a dus la un moment festiv imbracata in costum national? Criticile aduse de d-ul Seran, doamnei Udrea sunt total nefondate si nu-i face cinste. E ministru si participa la un moment important al activitatii ei de ministru. De ce trebuie sa-i vinam toate aparitiile si sa le amestecam in sosul nemultumirilor noastre proprii pentru ca apoi sa le punem in editoriale sperind ca perceptia celor care ne citesc sa fie aceeasi cu parerea noastra negativa vizavi de ea? Slab, d-le, Seran; slab! Si neprofesional.

Huhu 07-07-2010 - 15:31

Excelent articol!!!!!

Rasputin 07-07-2010 - 19:32

azazel te strofoci degeaba. nimeni nu mai crede in scrierile slugilor basiste…

maya2012 08-07-2010 - 11:16

domnule teodor seran , nu sunteti nici martafoi nici paparuda ? atunci sunteti cu siguranta un „tonomat” de trei parale ! aferim !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult