Acasa Actualitate-InternaSocial Miting pentru eliberarea primarului din Baia Mare

Miting pentru eliberarea primarului din Baia Mare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Peste 1000 de persoane s-au adunat, in fata Palatului de Justitie din Baia Mare, pentru a sustine eliberarea primarului Cristian Anghel, condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie, informeaza Agerpres.


Organizatorii mitingului, angajatii Primariei din municipiul Baia Mare si prietenii lui Anghel, au plecat din fata Palatului de Justitie intr-un mars al tacerii strabatand zona centrala a municipiului Baia Mare, urmand a se opri la Primarie. In fata celor adunati in fata Palatului de Justitie din Baia Mare, viceprimarul orasului Lubescher Istvan a anuntat ca Primaria orasului va pune la indemana justitiei o serie de documente de ordin administrativ prin care se va demonstra ca primarul Cristian Anghel este nevinovat. Primarul municipiului Baia Mare a fost arestat in noaptea de miercuri spre joi, in baza unui mandat emis de Tribunalul Maramures, dupa ce Curtea de Apel Cluj a dat o sentinta definitiva de condamnare a lui la doi ani si jumatate. Cristian Anghel a fost acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu in forma calificata dupa ce a determinat Consiliul Local sa aprobe achizitionarea unui imobil la pretul de 544.500 de euro, desi valoarea de piata a acestuia era de 150.000 de euro. Dosarul se afla pe rolul instantelor de judecata din anul 2007.

0 comentariu

Viorica Ianc 11-07-2010 - 18:21

Am auzit acum vreo 20 si ceva de ani ca
daca ai norocul sa te muste vreun caine
austriacul iti plateste vreo 20 de mii de
silingi ! Bani multi in vremea aceea !
Acum, vreo 1500 de euro.
Inchisoare – 5 ani !
Si cei care au omorat persoane pe zebra
fiind tari politic scapa si fara condam-
nare !
Mai nou se face carnet de conducere pentru
caini. Si cosuri de gunoi prevazut cu
pungi pentru kacsl, si pe langa anumite
parcuri o parte ingradit pentru folosul
cainilor !
Si nimeni nu trebuie sa ajunga la inchi-
soare 5 ani !
Se plateste impozit !
Si medicul veterinar.

eu 13-07-2010 - 05:08

cainele este cel mai bun prieten al omului ??????

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult