Acasa Actualitate-InternaSocial Mitingul taximetristilor

Mitingul taximetristilor

scris de Ziua Veche
3 afisari

Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor Independenti organizeaza, miercuri, un miting de protest in Piata Constitutiei din Capitala, la care sunt asteptati circa 4.000 de taximetristi Persoane Fizice Autorizate, informeaza un comunicat al Asociatiei.

Conform sursei citate, protestatarii cer anularea art. 259 alin. 7 din Legea 95/2006 privind plata retroactiva pe ultimii cinci ani a asigurarilor de sanatate de catre PFA. Taximetristii cer sa plateasca asigurarile de sanatate din momentul semnarii contractului si nu retroactiv, cum prevede legea in momentul de fata.
Totodata, ei solicita completarea Codului Muncii astfel incat sa cuprinda incadrarea taximetristului in grupa a doua de munca, pe baza atestatului profesional de taximetrist, precum si stimularea investitiilor in cazul transportatorilor organizati, in baza OG. 44, ca persoane fizice autorizate (PFA), intreprinderi individuale si intreprinderi familiale prin scutirea de la plata taxei de prima inmatriculare si scutirea de la plata TVA la achizitionarea autoturismului.
Totodata, protestatarii cer ca dispecerizarea taxiurilor sa devina optionala si nu obligatorie, cum prevede legea in momentul de fata.

0 comentariu

Foreskin 27-07-2010 - 06:04

..se mai face si astazi in diverse parti ale lumii… Scopul ? Ne-asocierea actului sexual / contact cu masculul – si DURERE.. In Japonia – himenul este traditional indepartat la nastere – de doctorul care moseste… astfel ne-existand complexul dezvirginarii…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult