Acasa Actualitate-InternaSocial Mizeria, Băsescu, Mamaia, aglomeraţia şi Ferdinand

Mizeria, Băsescu, Mamaia, aglomeraţia şi Ferdinand

scris de M.I.
4 afisari

Traian Băsescu a petrecut câteva ore într-un complex hotelier pe litoral: „Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria”.

Mizeria Băsescu Mamaia aglomeraţia şi Ferdinand

Mizeria Băsescu Mamaia aglomeraţia şi Ferdinand

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut câteva ore, vineri seară, într-un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, împreună cu soţia sa, Maria, şeful statului spunând că s-a simţit bine acolo, singura sa nemulţumire fiind legată de Mamaia pentru că nu ar fi suficient de curată.

După ce a participat, vineri după-amiază, la vernisajul expoziţiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei Regele Ferdinand din Portul Militar Constanţa şi s-a plimbat împreună cu soţia sa în Mamaia, fiind asaltaţi de turiştii şi constănţenii aflaţi pe faleză care au vrut să se fotografieze cu preşedintele, Traian Băsescu a petrecut apoi câteva ore la un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, unde a mâncat, s-a bucurat de spectacol – din care a făcut parte şi un concert cu Andra – şi a făcut poze cu turiştii, transmite Mediafax.

Şeful statului a recunoscut, la plecare, că s-a simţit bine la complexul hotelier respectiv şi că totul a fost foarte plăcut. De altfel, Traian Băsescu susţine că asemenea investiţii ar trebui realizate pe toată zona dintre Mamaia şi Năvodari.

„Am aflat că are un regim în care încearcă să concureze oferta din Grecia şi din Turcia şi, se pare, cu mare succes. Dacă ai două mii de locuri de cazare şi sunt ocupate înseamnă că serviciile sunt bune, preţuri convenabile. Eu tot spaţiul ăsta de la Năvodari şi până la ieşire din Mamaia, l-aş face numai cu aşa ceva, cu certitudine turiştii s-ar simţi foarte bine”, a spus preşedintele.

Nu la fel de încântat a fost Traian Băsescu de Mamaia, lucrul care l-a nemulţumit fiind mizeria din staţiune.

„Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria din Mamaia. Dacă v-aţi uitat când să intri pe faleza din Mamaia, e murdar. (…) Nu-i suficient de curată faţă de câte spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor. Când ajungi în Mamaia e o oarecare decepţie”, a mai afirmat şeful statului.

Întrebat ce staţiune preferă între Mamaia şi Neptun, Băsescu a ales Neptun.

„În Mamaia nu aş putea să simt că mă odihnesc, prefer să stau la Neptun şi dacă vreau puţină atmosferă de Mamaia să mă duc până în Mamaia, dar să stau în Neptun’, a explicat preşedintele.

De asemenea, Traian Băsescu a fost întrebat unde este mai frumos, la Mamaia sau Neptun ori în Miami, spunând: „Eu încă nu am fost la Miami”.

Şeful statului se află la acest sfârşit de săptămână pe litoral, unde va rămâne până duminică după-amiază.

4 comentarii

digital 10-08-2013 - 16:30

Mizeria Băsescu……

Hahaha!
super!

UnUL 11-08-2013 - 08:16

Nu, mizeria Degețica.

zweistein 10-08-2013 - 16:45

Mizeria umana creeaza mizeria de care vorbeste Basescu.
PT. CA OAMENII SE SIMT APARATI IN TURMA SI IMPERSONALI.
Deci, spiritul de turma, legea strazii, „asa se face” trebuie sa dispara.
LIBERATEA DE A FI PORC (fara retributie) E CA SI PE MOARTE.
Inceputul este celularul.

UnUL 11-08-2013 - 08:18

Perfect de acord, Zweistein. Din păcate foarte mulți români habar n-au ce sunt acelea civilizație, bun simț, respectul față de mediu și față de semeni, etc. Nu-i interesează decât să se simtă bine câteva momente și puțin le pasă de mizeria pe care o lasă în urma lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult