Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE. Monica Columbeanu a intrat cu forţa la Izvorani

UPDATE. Monica Columbeanu a intrat cu forţa la Izvorani

scris de D.P.
5 afisari

UPDATE 17.10. Monica Columbeanu iese cu Irina de mână din reşedinţa de la Izvorani. S-a oprit înainte de a ieşi din curte şi a luat copilul în braţe. Ziariştii au dat buluc în jurul maşinii în care se urcă cele două. Limuzina a plecat. Avocatul face declaraţii.

————–

UPDATE 16.54. Irinel Columbeanu ar fi minţit că Irina are rubeolă, anunţă Cancan care citează surse de pe ambulanţa care a intrat pe proprietatea de la Izvorani pentru a prelua copilul şi a-l duce la domiciliului Monicăi.

——————-

Avocatul Monicăi Columbeanu a ieşit la ora 15.30 din curtea de la Izvorani şi a anuţat că Irina a sărit de gâtul mamei sale când aceasta a intrat în casa de la Izvorani.

monica-columbeanu-in-fuga-in-curte-la-izvoraniÎn curte intră o ambulanţă, ca să ia copilul care are rubeolă.

Ora 15.17. Se sparge poarta la Izvorani. Un meşter a reuşit să o deshidă. Au intrat Monica, care fuge spre casă, poliţia, avocaţii…

Ora 15.09. Ajutorul executorului judecătoresc a venit la poartă şi a anunţat că Irinel Columbeanu nu vrea să predea fetiţa mamei sale. Deoarece sunt foarte mulţi ziarişti, executorul i-a spus Monicăi Columbeanu să vorbească la telefon. Monica s-a îndepărtat de poartă, în timp ce ajutorul executorului discută printre gard cu avocaţii Monicăi şi cu poliţiştii.

Monica Columbeanu a ajuns vineri, în jurul orei 13.30, la Izvorani de unde o va lua pe fiica sa, Irina. Monica a ajuns la vila omului de afaceri împreună cu avocaţii, executorul judecătoresc şi mai mulţi poliţişti. Sunt prezenţi şi reprezentanţi ai Protecţiei Copilului, care au fost acceptaţi în interiorul proprietăţii, alături de executor.

Monica Columbeanu aşteaptă momentan la poarta vilei ca să i se permită accesul în curte. Aceasta a încercat să stea de vorbă cu Irinel Columbeanu, însă acesta nu i-a raspuns la telefon, transmite Realitatea TV.

Monica Columbeanu a solicitat asistenţa Poliţiei pentru a putea să îşi ia fiica de la reşedinţa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani.

O ambulanţă a sosit la Izvorani, pentru că Irina este bolnavă de rujeolă şi este mai bine ca micuţa să fie transportată la apartamentul Monicăi însoţită de medici.

Joi judecătorii au admis cererea Monicăi Columbeanu de a o lua pe fetiţă de la Izvorani cu un executor judecătoresc, după ce Irinel a refuzat în repetate rânduri să i-o încredinţeze.

2 comentarii

ajder 15-04-2011 - 16:48

o curva nenorocita neneoroeste si copilul si pacat

geek-a-contra 15-04-2011 - 17:05

who gives a fuck? victima pricipala este fetita si cea secundara publicul fortat sa asiste la penibilitatea columbenilor

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult