Acasa Actualitate-InternaSocial Monica Columbeanu aşteaptă la Izvorani să-şi ia copilul

Monica Columbeanu aşteaptă la Izvorani să-şi ia copilul

scris de D.P.
10 afisari

UPDATE 15.17. Se sparge poarta la Izvorani. Un meşter a reuşit să o deshidă. Au intrat Monica, care fuge spre casă, poliţia, avocaţii…

monica-columbeanu-in-fuga-in-curte-la-izvoraniUPDATE. 15.09. Ajutorul executorului judecătoresc a venit la poartă şi a anunţat că Irinel Columbeanu nu vrea să predea fetiţa mamei sale. Deoarece sunt foarte mulţi ziarişti, executorul i-a spus Monicăi Columbeanu să vorbească la telefon. Monica s-a îndepărtat de poartă, în timp ce ajutorul executorului  discută printre gard cu avocaţii Monicăi şi cu poliţiştii.

——————-

monica-columbeanu-la-poarta-la-izvoraniMonica Columbeanu a ajuns vineri, în jurul orei 13.30, la Izvorani de unde o va lua pe fiica sa, Irina. Monica a ajuns la vila omului de afaceri împreună cu avocaţii, executorul judecătoresc şi mai mulţi poliţişti. Sunt prezenţi şi reprezentanţi ai Protecţiei Copilului, care au fost acceptaţi în interiorul proprietăţii, alături de executor.

Monica Columbeanu asteapta la poarta de la Izvorani ca sa isi ia copilulMonica Columbeanu aşteaptă momentan la poarta vilei ca să i se permită accesul în curte. Aceasta a încercat să stea de vorbă cu Irinel Columbeanu, însă acesta nu i-a raspuns la telefon, transmite Realitatea TV.

Monica Columbeanu a solicitat asistenţa Poliţiei pentru a putea să îşi ia fiica de la reşedinţa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani.

O ambulanţă a sosit la Izvorani, pentru că Irina este bolnavă de rujeolă şi este mai bine ca micuţa să fie transportată la apartamentul Monicăi însoţită de medici.

Joi judecătorii au admis cererea Monicăi Columbeanu de a o lua pe fetiţă de la Izvorani cu un executor judecătoresc, după ce Irinel a refuzat în repetate rânduri să i-o încredinţeze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult