Acasa Actualitate-InternaSocial Monica şi Irina Columbeanu au plecat împreună de la Izvorani

Monica şi Irina Columbeanu au plecat împreună de la Izvorani

scris de Bogdan Crețu Roman
19 afisari

Monica Columbeanu şi fiica sa Irina au plecat împreună de la reşedinţa de la Izvorani. Zâmbind, Monica nu a făcut declaraţii, dar a ţinut să mulţumească tuturor celor care au susţinut-o.  

 

Monica a luat-o pe Irina Columbeanu de la Izvorani

Monica a luat-o pe Irina Columbeanu de la Izvorani

Avocatul Monicăi a declarat că aceasta este fericită. ” Fetiţa s-a reîntâlnit cu mama. Este o reacţie voluntară de dragoste a fetei pentru mamă. Toate suspiciunile mele au pierit în momentul în care fetiţa a sărit în braţele mamei. Fetiţa este fericită, nu plânge, a îmbrăţişat-o cu dragoste pe mama ei pe care nu a mai văzut-o de două luni.Avocatul a declarat la final că „există premisa unei soluţionări amiabile în acest litigiu.”

Monica a fost nevoită să intre la Izvorani împreună cu avocaţii şi poliţiştii, după ce poarta a fost tăiată.

Ora 17:10. Monica Columbeanu a ieşit cu Irina din curtea casei de la Izvorani. Ea a reuşit cu greu să se strecoare prin mulţimea de ziarişti. „Ne aşteptam ca Irinel să vină la poartă ca să ne dea fetiţa şi i-am fi dăruit un buchet de flori“, a declarat avocatul Ionuţ Dojană.

Ora 16.54. Irinel Columbeanu ar fi minţit că Irina are rubeolă, anunţă Cancan care citează surse de pe ambulanţa care a intrat pe proprietatea de la Izvorani pentru a prelua copilul şi a-l duce la domiciliului Monicăi. 

 
 

Monica columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani

Avocatul Monicăi Columbeanu a ieşit la ora 15.30 din curtea de la Izvorani şi a anuţat că Irina a sărit de gâtul mamei sale când aceasta a intrat în casa de la Izvorani.

 

Ora 15.17. Se sparge poarta la Izvorani. Un meşter a reuşit să o deshidă. Au intrat Monica, care fuge spre casă, poliţia, avocaţii…

Ora 15.09. Ajutorul executorului judecătoresc a venit la poartă şi a anunţat că Irinel Columbeanu nu vrea să predea fetiţa mamei sale. Deoarece sunt foarte mulţi ziarişti, executorul i-a spus Monicăi Columbeanu să vorbească la telefon. Monica s-a îndepărtat de poartă, în timp ce ajutorul executorului discută printre gard cu avocaţii Monicăi şi cu poliţiştii.

3 comentarii

dana 15-04-2011 - 21:40

Mi-a venit sa plang, ma bucur din suflet pentru fetita si mama ei!

digital 15-04-2011 - 22:44

faceti un forum separat cu discutiile despre tampitii astia doi,nu mai poluati atmosfera generala cu toti cretineii!!!

alis 16-04-2011 - 21:01

Monica felicitari pentru ca ai reusit sa fii mai demna decat acest individ numit irinel . Dumnezeu sa va ajute pe amadoua iar iri nu uita ca ea este mama fetei si nici macar tu cu banii tai nu poti schimba lucrul acesta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult