Acasa Actualitate-InternaSocial Mustul a omorât o femei şi pe fiul acesteia

Mustul a omorât o femei şi pe fiul acesteia

scris de A.P.
3 afisari

O femeie de 70 de ani şi fiul ei de 49 de ani, din localitatea buzoiană Amaru, au fost găsiţi morţi, sâmbătă dimineaţă, în beciul din gospodărie, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că cei doi au murit din cauza gazului emanat de mustul în fermentaţie.

Cei doi, mamă şi fiu, au fost găsiţi decedaţi, sâmbătă dimineaţă, în beciul din propria gospodărie, din localitatea buzoiană Amaru.

Un vecin care venise în vizită la cei doi i-a găsit morţi în pivniţa unde se aflau mai multe butoaie cu must şi a anunţat imediat Poliţia.

Potrivit poliţiştilor, cele două cadavre au fost găsite unul peste celălalt, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că, cel mai probabil, unul dintre cei doi a coborât în beci şi a leşinat din cauza gazului emanat de mustul în fermentaţie, iar cealaltă persoană ar fi mers să verifice ce se întâmplă şi ar fi leşinat la rândul său.

Anchetatorii spun că pe trupurile celor doi nu sunt urme de violenţă, iar în beci se simte un putermic miros de gaze emanate de mustul în fermentaţie.

„Din primele cercetări nu ar rezulta suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul celor doi. Cauzele morţii vor fi stabilite în urma necrospiei”, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult