Acasa Actualitate-InternaSocial Muzica si distractie pentru toate gusturile

Muzica si distractie pentru toate gusturile

scris de Ziua Veche
7 afisari

Sudul litoralului asteapta mii de turisti sa petreaca si sa se distreze pe muzica celor mai ascultati DJ. Claudiu Tusac, primarul Mangaliei, ne-a relatat despre ofertele sudului Litoralului pentru turistii sositi de 1 mai:


„Dorim sa depasim numarul de spectatori pe care l-am avut la Freedom Dayz, eveniment organizat anul trecut de 1 Mai. Conceptul este acelasi. Ne axam pe segmentul turistilor cu varste cuprinse intre 18–35 de ani, care aleg statiunile din sudul litoralului pentru muzica buna, plaje curate, divertisment special creat pentru ei. Dar nu ignoram total si ceilalti turisti. De exemplu, pentru copii vor functiona instalatiile parcurilor de distractii si Herghelia le va sta la dispozitie pentru vizite si lectii de calarit pe ponei. Pentru familisti, vor fi deschise magazinele si le asiguram alte mijloace de divertisment: piscine acoperite, terenuri de minigolf sau de tenis de camp, dar si caravanele cu lucratorii din turism, marsul masinilor de epoca si altele. Evenimentele multiple organizate anul acesta impreuna cu Asociatia Litoral si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului au loc in cele doua zile de week-end in toate statiunile din sudul litoralului, avand baza la Neptun. Pentru tineri am pregatit cele mai multe surprize, astfel incat sa transformam Neptunul in statiunea tineretului, asa cum era candva”.

Marea invazie

Inca de vineri, 30 aprilie, in zona Garii din statiunea Neptun va incepe „marea invazie”. Calatorii care vor cobori din vagoane vor fi intampinati de muzica mixata de DJ-i plasati pe cateva platforme mobile. Petrecerea continua dupa ora 19.00, pe scena instalata in zona La Steaguri de pe plaja Neptun, unde vor concerta trupele Zero si Akcent, urmate de un show live sustinut de Laurentiu Duta si Andreea Banica.

Pe 1 Mai, distractia incepe la ora 14.00, in zona La Steaguri de pe plaja din Neptun, unde va fi instalata scena principala, langa care vor fi amplasate doua platforme pentru dans. Aici va fi sufletul petrecerii Grind Party – o intoarcere la slagarele anilor trecuti, melodii care vor fi insa remizate de DJ-i renumiti. Acest party se adreseaza astfel tuturor turistilor si localnicilor care doresc sa-si aminteasca repertoriul tineretii lor si sa revina la acea varsta minunata prin intermediul muzicii remixate.

Spectacolul serii va fi deschis dupa ora 19.00, in aceeasi locatie, de catre Smiley & Band, Fly Project, Puya si Alex. Dupa ora 23 si pana la ivirea zorilor turistii sunt asteptati sa petreaca alaturi pe muzica DJ-ilor: Cristi Stanciu, DJ Andi, Vika Jigulina, Liviu Hodor si Tara, DJ Optick, Alexunder Base, Sasha Lopez, Sunrise Ink. Spectacolul de muzica va fi completat de jocuri de lasere si focuri de artificii.

In doua puncte din Neptun se vor amplasa patru ecrane de mari dimensiuni, unde peste 2.000 de persoane vor putea sa urmareasca celel mai noi productii cinematografice. Un alt eveniment conex este concursul de Fashion Design, care va da culoare acestei zile pline de muzica si dans. La competitia care se va desfasura in Teatrul de Vara din Neptun vor participa studenti de la facultatile de design si tineri angajati la companii de profil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult