Acasa Actualitate-InternaSocial Nascuti prematur, neinregistrati in documentele spitalului

Nascuti prematur, neinregistrati in documentele spitalului

scris de Ziua Veche
75 afisari

Inspectoratul Poliţie Argeş s-a autosesizat, vineri, în cazul gemenilor născuţi prematur, la şase luni, la maternitatea Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel şi a început o anchetă pentru a stabili dacă a fost respectate procedurile medicale în acest caz.


„Verificăm toată evoluţia cazului, de la naştere până la momentul transferului copiilor la Maternitatea Polizu. Cercetăm documentele medicale legate de starea copiilor în momentul naşterii şi evoluţia lor pe parcursul celor nouă zile şi dacă au fost respectate procedurile medicale în acest caz”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, citat de Mediafax.

Doi gemeni născuţi prematur, la şase luni, la maternitatea din Câmpulung Muscel au fost transferaţi la Maternitatea Polizu din Bucureşti, după ce tatăl copiilor i-a reclamat subsecretarului de stat Raed Arafat că micuţii, născuţi în urmă cu zece zile, nu au beneficiat de îngrijire corespunzătoare şi nu ar fi fost înregistraţi în documentele spitalului.

Directorul Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel, Sorin Moşteanu, susţinea că a aflat despre cazul gemenilor în cursul serii de joi, spunând că toate întrebările trebuie puse şefului Secţiei Neonatologie şi medicului ginecolog care a răspuns de aces caz. Ulterior, Sorin Moşteanu a susţinut că gemenii au beneficiat de îngrijirea necesară şi au fost puşi în incubator imediat după naştere, foile de observaţie arătând că aceştia au fost monitorizaţi zilnic şi au primit tratament.

0 comentariu

Alupei 10-09-2010 - 12:35

Ce zici de fostul tau coleg, Alupei, care aseara la OTV a vomat vreo cinci ore numai ineptii? L-ai vazut? L-ai auzit ce-a zis de vechea Ziua si de SRS si de fostii lui colegi?

FF 10-09-2010 - 13:04

Nu am vazut. Ma rog, Silviu Alupei mi-a fost coleg, dar mai mult cu numele. Nu prea am interactionat cu el cat a lucrat la Ziua. Ne-a injurat??? Oricum, ii urez numai bine!

Alupei 10-09-2010 - 13:09

Insa l-a pupat in dos extrem de mult pe javra de SRS. el a vorbit despre un coleg de-al vostru, cica, extrem, extrem de bun care acum a ajuns pe cimp si nu mai scrie inpresa tiparita, dar am uitat cum il chema, despre care Silviu spune ca era cel mai bun de la Ziua. El, Silviu, spunea ca el si-a dat seama de ce urma sa se intimpla cu Ziua si de aia a fugit cu un an de zile inainte de a da faliment. Voi de ce nu v-ati dat seama de ce avea sa se intimple?

FF 10-09-2010 - 13:34

Se cam lauda, sincer. Povestea e prea delicata s-o spun. Au fost multe chestii, unele prea personale, care nu ma privesc doar pe mine. Intuiam ce se pune la cale, dar…speranta moare ultima. La un moment dat am avut impresia ca suntem liberi…a trecut repede. Ne-au executat libertatea in cateva luni…Apoi, eram de la nr zero acolo, cu o contributie decisiva la aparitia ZIUA…De mine vorbesc acum. Si mai erau destui colegi de mare calitate cu care incercam macar sa temperam cat de cat ce se intampla acolo de prin 2003…De ce crezi cda a fost stearsa arhiva Ziua???Paginile de politica interna erau cu torul altceva decat restul…Se poate verifica la colectie…

cercetas 11-09-2010 - 10:48

Vantul a batut prin redactie, si a luat tot cu el, deci acum se vede ca a fost ca un crivatz puternic.
Si inca se mai vede ca chestia cu „laboratorul istoriei” a lui Rosca a fost profetica.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult