Acasa Actualitate-InternaSocial Neamţ: Patru persoane au murit înecate în Siret

Neamţ: Patru persoane au murit înecate în Siret

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

O femeie, cei doi copii ai ei şi un bărbat care a încercăt să îi salveze au murit înecat într-o balastieră din albia râului Siret, în judeţul Neamţ.

Patru persoane au murit inecate in Siret (foto:pescuit-ultrasportiv.com)

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de vineri, 29 iunie, după ce cei doi copii au căzut în apa Siretului. Mama copiilor şi un bărbat au încercat să îi salveze, dar nu au mai reuşit să iasă la suprafaţa. Conform rtv.net, anunţul decesului acestora a fost făcut în jurul orei 11:30 după de un sătean din comuna Ion Creangă din judeţul Neamţ printr-un apel la 112.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Iulian Jugan, a anunţat că “Apelantul a sesizat pompierilor militari că este vorba despre un grup de patru persoane care s-ar fi înecat în râul Siret, în apropierea unei balastiere.” şi că “Imediat am intervenit cu echipajele de la detaşamentul de pompieri şi cu un echipaj SMURD”. Victimele tragediei sunt un pescar din zonă, o mamă şi cei doi copii ai săi de 10 şi respectiv 11 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult