Acasa Actualitate-InternaSocial Nesimtirea la romani

Nesimtirea la romani

scris de Ziua Veche
7 afisari

 

 

Minute in sir ale diminetii de miercuri, circulatia tramvaielor pe linia lui 16, de la intersectia strazilor Vasile Lascar cu Thomas Masaryk a fost blocata din cauza unui BMW ultimul strigat, inmatriculat sub nr. IF 02 KNC. Imensa limuzina a fost parcata cu maxima nesimtire, in jurul orelor 11.00, chiar pe coltul strazii, astfel incat spatele ei ajungea pe linia de tramvai.


 

Se intampla tot mai des in ultima vreme ca posesorii de automobile de lux, gen Mercedes, Audi, BMW sa parcheze ostentativ, pe unde vor, fara niciun respect fata de ceilalti participanti la trafic. Vatmanul tramvaiului 16 a fost nevoit sa opreasca pentru a nu lovi BMW-ul si sa caute solutii pentru impingerea automobilului. Cum acesta avea circa doua tone, a fost imposibil pentru vatman si cetatenii care i-au dat o mana de ajutor sa clinteasca din loc colosul. Evident, in spatele tramvaiului s-a format o coloana lunga de autobuze si autoturisme, nervii oamenilor fiind intinsi la maximum. In final a aparut si soferita care a produs blocajul. Sub vociferarile celor din jur, aceasta a eliberat drumul. Norocul ei ca nu a fost vreun politist prin preajma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult