Acasa Actualitate-InternaSocial Nor de praf saharian în România. Ce regiuni vor fi afectate

Nor de praf saharian în România. Ce regiuni vor fi afectate

scris de C.S.
201 Afisari

Meteorologii anunță că o masă de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană va pătrunde în România, de miercuri, iar depunerile de praf vor putea fi observate în special în zonele şi în intervalele cu ploaie.

Administrația Națională de Meteorologire spune că în intervalul miercuri, ora 12.00 – joi, ora 22.00, circulația aerului se va menține predominant sud-vestică și va favoriza pătrunderea unei masei de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană deasupra României, concentrații mai mari urmând să fie în regiunile sud-vestice, sudice și estice.

„În noaptea de joi spre vineri masa de aer încărcată cu particule de praf va depăși aria geografică a României și se va regăsi deasupra Mării Negre și Ucrainei. Ploile se vor semnala în special în vestul, sud-vestul, centrul și nordul teritoriului. Depunerile de praf vor putea fi observate în special în zonele și intervalele cu ploaie”, afirmă meteorologii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS