Acasa Actualitate-InternaSocial Norul radioactiv de la Fukushima a ajuns în România

Norul radioactiv de la Fukushima a ajuns în România

scris de D.S.S.
4 afisari

Norul radioactiv de la centrala nucleară japoneză Fukushima a ajuns în România, susţin specialiştii de la „Institutului German de Cercetări pentru Mediu”, care afirmă că particulele se află în prezent la 2500 de metri altitudine.

Masa de aer poluat din Japonia va străbate România în două zile

Norul radioactiv a ajuns în România

Specialiştii „Institutului German de Cercetări pentru Mediu” afirmă că, în cazul în care va ploua, substanţele radioactive vor ajunge în sol şi în apă, informează Mediafax.

Masa de aer poluat din Japonia va străbate România în două zile. Joi, norul de particule radioactive se află la 2500 de metri altitudine, iar vineri va fi un altul la 5000 de metri.

Monitorizările de până acum nu dau motive de îngrijorare. Specialiştii prelevează zilnic probe din sol, iar rezultatele analizelor sunt liniştitoare: cantitatea de izotopi este de sute sau chiar mii de ori mai mică decât cota de alarmă.

3 comentarii

george 31-03-2011 - 20:17

Huuuuuu Ciu sunt sigar ca si-a procurat din timp o umbrela anti nor radioactiv dela niste everei…..
De nu o sa crape sigur impreuna cu colegii lui de aceasi teapa……..

Timotei 31-03-2011 - 20:47

Huhu isi pune prezervativ (ca el e ditamai huhula) si il picteza cu alb de oxid de plumb sa-l ajute la radiatiile astea aduse de securisti-penelistii lui Vintu si Voiculescu

Ciu Huhu 31-03-2011 - 23:46

E vorba de securistii vostri-pedelisti-portocalii !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult