Acasa Actualitate-InternaSocial Nu vrea la Abrud. Extremistul Csibi Barna şi-a luat concediu

Nu vrea la Abrud. Extremistul Csibi Barna şi-a luat concediu

scris de M.A.
11 afisari

Extremistul Csibi Barna, care a fost detaşat pentru şase luni la Abrud, în urma incidentului de la Miercurea Ciuc, unde l-a „spânzurat” pe Avram Iancu, a anunţat, luni, că a hotărât să îşi ia concediu de odihnă şi nu va merge la noul loc de muncă, transmite Mediafax.

Csibi Barna

Csibi Barna

Csibi Barna a declarat, luni dimineaţă, la ieşirea din biroul directorului executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Alba, Marius Zinca, că, în urma discuţiei cu acesta, a hotărât să îşi depună cererea pentru concediu de odihnă. La rândul său, directorul DGFP Alba a spus că cererea lui Csibi Barna a fost acceptată şi conducerea instituţiei urmează să discute cu reprezentanţii ANAF situaţia angajaului, spunând că o posibilă variantă pe care ar putea să o propună ar fi transferarea acestuia la Alba-Iulia. Csibi Barna, care a fost detaşat de la Direcţia Finanţelor Publice Harghita la Administraţia Finanţelor Publice Abrud printr-un ordin al şefului ANAF, Sorin Blejnar.

Tot luni dimineaţă, aproximativ 20 de locuitori din Abrud s-au adunat în faţa Administraţiei Finanţelor Publice, nemulţumiţi de decizia de transferare a lui Csibi Barna în oraşul lor. La ora 12.00, la Abrud, în faţa statuii lui Avram Iancu, este programată o acţiune de protest faţă de detaşarea lui Csibi Barna în oraş.

2 comentarii

Arhimede 21-03-2011 - 12:41

Daca detasarea se face in interes de serviciu, atunci ne-prezentarea la post, duce la desfacerea contractului de munca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult