Acasa Actualitate-InternaSocial O elevă a murit după ce a leşinat la ora de sport

O elevă a murit după ce a leşinat la ora de sport

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

O fată din clasa a IX-a de la Grupul Şcolar “Octavian Goga” din Jibou a murit după ce a făcut stop-cardio respirator în timpul orei de sport şi a intrat în comă.

ambulanta_smurd

O fata de 16 ani a murit dupa ce a lesinat la ora de sport

Marţi, 19 iunie, eleva de la Grupul Şcolar “Octavian Goga” din Jibou, a dat o probă la ora de sport împreună cu colegii, în timpul căreia acesteia i s-a făcut  rău şi deşi a fost chemată salvarea imediat, aceasta intrase deja în coma. Conform unei declaraţii pentru Agerpres,  a inspectorului general şcolar Ioan Abrudan, fata a fost trimisă la un spital din Zalău şi apoi la Cluj  Napoca, unde a murit în noapte de marţi spre miercuri.

Potrivit bunicii acesteia, care avea grijă de fată întrucât părinţii erau plecaţi în Italia, eleva era o sportivă destul de bună, alergând în clasa a VIII-a, la diverse concursuri de cros judeţene. Inspectorul general şcolar a anunţat că în şcoala unde s-a petrecut tragedia va fi demarată o anchetă, pentru a se stabili dacă vor trebui luat măsuri suplimentare şi dacă există vreun vinovat pentru moartea fetei de 16 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult