Acasa Actualitate-InternaSocial O femeie care nu a primit o locuinţă din partea autorităţilor locale a încercat să dea foc sediului Primăriei Ploieşti

O femeie care nu a primit o locuinţă din partea autorităţilor locale a încercat să dea foc sediului Primăriei Ploieşti

scris de Misu Andrei
138 Afisari

O femeie cunoscută cu afecţiuni psihice a vrut să incendieze, miercuri, sediul Primăriei Ploieşti, primele date arătând că a aruncat cu combustibil în apropierea imobilului din oţel şi sticlă în care funcţionează administraţia locală, nemulţumită fiind de faptul că nu a primit o locuinţă socială.

Incidentul s-a petrecut, miercuri, în centrul oraşului Ploieşti. O femeie a aruncat cu combustibil şi a încercat să incendieze sediul Primăriei.

La faţa locului au intervenit poliţiştii.

Primele verificări arată că femeia este cunoscută cu afecţiuni psihice şi are 49 de ani, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Conform acestora, ea este nemulţumită că nu a primit o locuinţă din partea municipalităţii.

Oficialii Primăriei Ploieşti nu au putut fi contactaţi, iar până la ora transmiterii acestei ştiri administraţia locală nu a formulat un punct de vedere cu privire la acest incident.

Primăria Ploieşti funcţionează într-o clădire modernă, construită din oţel şi sticlă, care a fost sediu al companiei OMV Petrom, fiind donat administraţiei locale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS