Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – O femeie s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste o alta care mergea pe trotuar (VIDEO)

UPDATE – O femeie s-a aruncat de la etajul cinci și a căzut peste o alta care mergea pe trotuar (VIDEO)

scris de Misu Andrei
427 Afisari

O femeie s-a aruncat miercuri dimineață de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii nr 15, din centrul Capitalei. Doar că aceasta a căzut peste o altă femeie care trecea pe trotuarul de lângă bloc.

UPDATE – Femeia peste care a căzut contabila care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Capitală a murit. Femeia în vârstă de 60 de ani care a fost operată, însă în noaptea de miercuri spre joi a murit. Ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri.

Ambele femei sunt rănite grav, potrivit România TV.  Martori la evenimentul îngrozitor au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Ambele femei au suferit leziuni, dar sunt in stare constienta.   În urmă primelor verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia a încercat să se sinucidă.

La momentul intervenției polițiștilor ambele persoane vătămate erau conștiente, iar după acordarea îngrijirilor medicale au fost transportate Spitalul Floreasca, respectiv Spitalul Universitar.

Femeia care s-a aruncat are 43 de ani, a căzut de la 5 unde funcționează un cabinet de contabilitate. Conform unor surse, femeia ar fi spus ca vrea sa se sinucidă. Cealaltă victimă are 60 de ani și este în stare gravă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult