Acasa Actualitate-InternaSocial O mamă şi-a aruncat bebeluşul de la etajul 3, apoi a sărit şi ea

O mamă şi-a aruncat bebeluşul de la etajul 3, apoi a sărit şi ea

scris de C.S.
248 Afisari

Scene cumplite în Iaşi, unde un apartament de pe aleea Decebal a luat foc. Potrivit informaţiilor oferite de ISU Iaşi, o femeie şi-a luat copilaşul de doar 6 luni în braţe şi, cu bebeluşul la piept, a sărit de la etajul 3, cel mai probabil pentru a scăpa din mijlocul flăcărilor. Mama şi copilul au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Incendiu într-un bloc din Iaşi. Potrivit informaţiilor obţinute de Observator, un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe aleea Decebal din Iaşi a izbucnit în flăcări, miercuri în jurul orei 15.05.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit de urgenţă cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor calificat și o autoplatformă pentru salvări de la înălțime.

În plus, la locul solicitării s-au deplasat în sprijin şi o autospecială de stingere și două echipaje medicale de la SAJ Iași (din care unul cu medic).

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării 15 persoane erau autoevacuate, iar 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. O femeie de aproximativ 30 de ani și fiul său în vârstă de 5 luni au fost preluați în stare gravă de către echipajele medicale SAJ și au fost transportaţi de urgență la spital. 

Incendiul a fost lichidat la ora 15.40. În urma incendiului au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier divers și diverse produse textile. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS