Acasa Actualitate-InternaSocial O mamă şi-a gazat bebeluşul şi s-a spânzurat

O mamă şi-a gazat bebeluşul şi s-a spânzurat

scris de Z.V.
4 afisari

O tânără de 26 de ani din Buzău a fost găsită miercuri spânzurată într-un apartament de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău.

Buzau - tanara gasita spanzurata (RTV)

Buzau - tanara gasita spanzurata (captura RTV)

Procurorul de caz, Iulian Mocanu, a declarat, pentru Agerpres, că, în aceeaşi încăpere, în care mirosea a gaz metan, s-a găsit pe covor şi corpul neînsufleţit al bebeluşului său de 11 luni. Poliţiştii au fost alertaţi de un vecin care a simţit un miros persistent de gaze pe casa scării. După ce specialiştii ISU au spart uşa, au găsit-o pe femeie spânzurată de galeria din bucătărie, iar în încăpere se simţea miros de gaze. Din primele cercetări rezultă că femeia a făcut o depresie şi a dat drumul la gaze, după care s-a spânzurat. Potrivit procurorului de caz, femeia ar mai fi avut o tentativă de sinucidere, descoperindu-i-se în zona gâtului o tăietură, cel mai probabil, de cuţit. Femeia era căsătorită cu un cunoscut medic cardiolog arab, cu 12 ani mai în vârstă decât ea. Cei doi stăteau cu chirie de circa doi ani în acest apartament.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult