Acasa Actualitate-InternaSocial Olguţa Vasilescu, primaria şi facturile craiovenilor

Olguţa Vasilescu, primaria şi facturile craiovenilor

scris de Marin Neacșu
6 afisari

Vineri, 21 iunie 20102, la Craiova a avut loc ceremonia de investire a noului primar, prima femeie primar al unei reşedinţe de judeţ. Sala de şedinţe a consiliului s-a dovedit neîncăpătoare pentru mulţimea de oameni care a venit să vadă şi să se vadă la ceremonie.

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei

Pe lângă oficialităţile locale, prefect, preşedintele Consiliului Judeţean, cler, şefi locali de partide, la ceremonie au participat şi reprezentanţi ai guvernului  şi anume ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri ,Daniel Chiţoiu, şi Mihai Fifor, Ministru Secretar de stat în Ministerul  de Interne şi al Administraţiei. S-a constatat şi validat retragerea lui Antonie Solomon , care a reuşit să treaca peste ruşinea de a se fi plimbat în cerc prin curtea arestului preventiv şi să revină pe scaunul de primar, dar nu a putut suporta înfrângerea la alegeri pentru a se aşeza pe un scaun de consilier local. Fiecare cu angoasele lui. Dacă Năstase a trecut peste două înfrângeri,  la şefia partidului şi preşedinţia statului, dar nu a suportat gândul uşii cu vizor, Solomon  s-a împăcat cu temnicerii, dar nu se poate împăca cu idea că e ţinut în bancă de Olguţa. Cu atât mai bine lui, Craiovei cu atât mai bine .

Vreau să anunţ pe acestă cale că de luna viitoare facturile craiovenilor  vor scădea cu 10%. Mai mult decât atât, penalităţile vor fi şterse la datoriile craiovenilor pentru că vrem să pornim altfel  în acest mandat. Prioritatea zero este, aşa cum am promis în campania electorală, cea a asigurării locurilor de muncă!”, a spus Olguţa Vasilescu în primul discurs în calitate de primar al Craiovei .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult