Acasa Actualitate-InternaSocial Olt: Mesajul poliţistei însărcinate care şi-a înjunghiat fostul şef

Olt: Mesajul poliţistei însărcinate care şi-a înjunghiat fostul şef

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Poliţista din Olt, Melania Renghea, care şi-a înjunghiat superiorul după ce l-a acuzat de viol, a transmis un mesaj disperat printr-o scrisoare adresată presei.

Olt: Mesajul poliţistei însărcinate care şi-a înjunghiat fostul şef

Femeia însărcinată în 5 luni este sigură că nu este singura victimă a poliţistului şi le cere femeilor care au fost supuse la acelaşi tratament să aibă curaj şi să-l denunţe. „Nu cred că acest individ este la prima faptă de acest fel. Din acest motiv, fac apel la toate femeile care au păţit ce am păţit eu. Eu am început un război însă ca să pot câştiga am nevoie de femei puternice lângă mine chiar dacă în momentele când Barbu le şantaja, le ameninţa sau le viola se considerau slabe sau femei de nimic„, a notat Melania Renghea în scrisoare, potrivit rtv.net.

Totodată, poliţista se plânge că şeful ei, comisarul Gheorghe Barbu, îi făcuse viaţa un calvar de un an şi îl acuză că a violat-o de mai multe ori, ba chiar a oferit-o şi altor ştabi din Slatina.  Soţul acesteia a declarat că ea „A venit bătută şi cu părul rupt în cap. Acum vreo 6 luni”.

Comisarul Gheorghe Barbu din cadrul Secţiei de Poliţie Balş a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani. Femeia a lucrat în cadrul Secţiei Balş, comuna Bobiceşti, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat şi obţinut mutarea la Secţia de Poliţie din localitatea olteană Brâncoveni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult