Acasa Actualitate-InternaSocial Olt: Poliţist înjunghiat de o fostă subalternă însărcinată

Olt: Poliţist înjunghiat de o fostă subalternă însărcinată

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

O poliţistă din Balş şi fostul său superior au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o în trecut, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen.

cutit

Olt: Poliţist înjunghiat de o fostă subalternă însărcinată

Comisarul Gheorghe Barbu, din cadrul Secţiei de Poliţie Balş, a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen şi la picioare de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani îşi însărcinată în 5 luni. Femeia a lucrat în cadrul Secţiei Balş, comuna Bobiceşti, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat şi obţinut mutarea la Secţia de Poliţie din localitatea olteană Brâncoveni.

Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj, Melania l-ar fi chemat pe Gheorghe Barbu în autoturismul său şi, în urma discuţiei cu acesta, l-ar fi înjunghiat, cu un cuţit, de mai multe ori în zona abdominală. Potrivit mediafax, soţul poliţistei susţine că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme şeful poliţistei. Soţul femeii spune că a aflat de toată povestea abia în 22 decembrie şi că a încurajat-o pe aceasta să depună plângere, lucru care s-ar fi petrecut în data de 24 decembrie 2012, la DIICOT Craiova.

Poliţia nu confirmă însă spusele bărbatului, însă susţine că va ancheta cazul nu doar din perspectiva atacului femeii. Cât despre starea de sănătate a poliţistului, managerul Spitalului de Urgenţă din Slatina, Florin Iordache a spus că este vorba de „multiple plăgi înjunghiate în zona abdomenului inferior. Nu prezintă risc vital, însă va mai rămâne sub supravegherea medicilor. Deocamdată, este pe Unitatea de Primiri Urgenţe, urmând să se stabilească pe ce secţie va fi mutat”.

Poliţistul Gheorghe Barbu a mai intrat în atenţia presei în luna martie a anului 2010, când a fost filmat în timp ce consuma băuturi alcoolice, după care ar fi plecat la volanul unei maşini. Barbu a fost oprit atunci de un coleg poliţist care se afla într-o razie, însă Barbu a fugit pe câmp. El a fost cercetat de către colegii săi pentru sustragerea de la recoltarea de probe bilogice, însă nu a fost sancţionat, ci, din contră, la scurt timp ar fi fost promovat.

3 comentarii

geek-a-contra 27-12-2012 - 10:41

bine ca nu l-a impuscat. altfel sarea unii sa ne povesteasca despre influenta nefasta a americanilor… cea mai buna parte, insa, din articol este paragraful de la sfirsit: sfinta justitie rumanesca….

Florin 27-12-2012 - 12:35

Astea sunt institutiile statului roman(politie, justitie, finante,externe,invatamant, sanatate, etc.) sunt intesate de dzaxati,stricati; Cine sa vegheze la bunul mers al treburilor statului? SI CAT DE BINE SUNT PLATITI SI RASPLATITI, BASCA CIUBUCUIRILE!

Aurel Texanu 28-12-2012 - 05:15

Poate copilu era cu el mai sti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult