Acasa Actualitate-InternaSocial Onţanu parchează ridicarea maşinilor pentru 10 ani

Onţanu parchează ridicarea maşinilor pentru 10 ani

scris de P.C.R.
2 afisari

Liberalii îl acuză pe primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, că, în loc să se preocupe de crearea de noi locuri de parcare, încearcă, înainte cu mai puţin de un an de expirarea mandatului, să concesioneze, pe o perioadă de zece ani, ridicarea maşinilor parcate ilegal.

ontanu_defilarePartidul Naţional Liberal Filiala Sector 2 sesizează opinia publică şi mass-media privitor la procedurile prin care primarul Neculai Onțanu dorește concesionarea unui serviciu public pentru o perioadă de zece ani de zile, incepând cu anul electoral 2012.

Sub apanajul diminuării cu 40% a tarifelor de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar pe raza Sectorului 2, consilierii locali au aprobat la solicitarea directă a primarului Onțanu, Hotărârea Consiliului Local al Sectorului 2 nr. 51 din 2.06.2011.

Prin această hotărâre, potrivit raportului de specialitate întocmit de Primăria Sectorului 2, serviciul public privind activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor sau remorcilor staţionate neregulamentar în sectorul 2 va fi concesionat pe o perioadă de zece ani. Data limită anunțată pentru depunerea ofertelor este 16.08.2011 ora  10:00, la Registratura din Şos. Pantelimon, nr. 27, Sector 2, Bucureşti.

PNL Filiala Sector 2 înţelege temerile domnului Neculai Onțanu privind pierderea alegerilor din 2012, în contextul în care acesta se preocupă numai de pomeni electorale şi de cheltuirea banului public în folosul personal și nu de interesele și nevoile cetățenilor sectorului 2.

Mai mult, PNL Filiala Sector 2 consideră că primarul Onțanu trebuie să fie preocupat mai degrabă de rezolvarea locurilor de parcare din Sectorul 2, problemă ridicată de locuitorii acestui sector de nenumărate ori, decât să se preocupe de atribuirea serviciilor publice pe perioade îndelungate de timp către anumite societăţi comerciale.

Cristian Dan Popescu are soluţii pentru bucureşteni

Dan Cristian Popescu

Îl asigurăm pe domnul Onțanu că vom urmări cu atenţie procedurile de licitaţie şi nu ne vom opri în a sesiza de fiecare dată opinia publică cu privire la orice nereguli apărute”, se arată într-un comunicat de presă, cu titlu „La plecare, Onțanu ne lasă un cadou otravit!”, semnat de Dan Cristian Popescu, Președinte PNL Filiala Sector 2.

2 comentarii

TOM Cc 08-07-2011 - 20:25

Va rog domnilor de la Ziua Veche nu mai dati fotografii cu acest parvenit Ontanu in tinuta militara ! Nu merita ,este facut general la apelul bocancilor ! Acest individ nu a absolvit nicio Scoala militara de ofiteri ,nicio A cademie Militara ,acest individ nu a fost si nu va fi recunoscut ca fiind ofiter al Armatei Romane ! Este un IMPOSTOR !! este ca si cum din maistru constructor la-ti recunoaste ca fiind doctor si va-ti duce sa va trateze de ulcer !

Liviu 09-07-2011 - 02:27

O sa ramaneti teribil de uimit cand o sa aflati ca ceea ce ati scris d-tra este nu numai posibil dar s-a si intamplat si se intampla in continuare … Toate sectoarele de activitate si toate „meseriile” au fost viciate prin corcire si amestecare indelung studiata astfel incat sa ne faca varza ! Totul sub imperiu „reprofesionalizarii” … De fapt un instrument teribil de subjugare si de a ne face sa ne uram intre noi in vederea conducerii noastre cat mai eficiente ! De vina sunt atat aia care au pus botul al asa ceva cat si fraieirii care au acceptat „reprofesionalizare” cu motivatia ca le-ar fi murit copii de foame … Nu a fost deloc asa ci din lene si din suflet de sluga au acceptat orice tampenie invelita in poleiala si cu ciucurasi stralucitori si zanganitori !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult