Acasa Actualitate-InternaSocial Operat după ce s-a împuşcat: Adrian Năstase rămâne două săptămâni în spital

Operat după ce s-a împuşcat: Adrian Năstase rămâne două săptămâni în spital

scris de M.A.
7 afisari

Adrian Năstase va rămâne internat „aproximativ două săptămâni, asta depinde de evoluţia pacientului”, a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de chirurgie plastică a Spitalului Floreasca.

Operat după ce s-a împuşcat: Adrian Năstase rămâne două săptămâni în spital

Operat după ce s-a împuşcat: Adrian Năstase rămâne două săptămâni în spital

Potrivit sursei citate, operaţia la care a fost supus joi fostul premier Adrian Năstase a decurs normal, fără incidente. Ioan Lascăr a precizat că a fost aplicat protocolul care este utilizat în cazurile de plagă prin împuşcare, având în vedere că glonţul a intrat prin unul din muşchii importanţi ai gâtului şi a ricoşat într-unul din oasele umărului, transmite Agerpres.

„Am deschis traiectul, distanţa dintre orificii fiind de opt centimetri, am îndepărtat ţesuturile distruse, cheagurile şi pulberile şi am instalat tubul de dren care va fi îndepărtat în zilele următoare, în funcţie de evoluţie. A fost o leziune care a permis temporizarea intervenţiei, pacientul fiind compensat şi adus într-o stare stabilă. A avut efectiv noroc. Proiectilul a trecut la milimetri de carotidă. A atins şi laringele, însă fără să afecteze coardele vocale”, a precizat medicul.

Fostul premier Adrian Năstase a fost operat joi dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a împuşcat în gât.

2 comentarii

Timotei 21-06-2012 - 13:33

Gata, i-a scos gatul, l-a cusut la loc si in doua saptamani e ca nou!

Multa tevatura pentru nimic.

viorel 21-06-2012 - 14:05

bai nastase dar nici sa te sinucizi nu stii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult