Acasa Actualitate-InternaSocial Oprescu are portofoliu de gropi si nu are unde sa puna zapada

Oprescu are portofoliu de gropi si nu are unde sa puna zapada

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, vineri, ca va incepe astuparea gropilor, chiar daca mai ploua, pentru ca oamenii sa circule normal pana in primavara, cand va demara un program mai amplu de reabilitare a acestora.


„Am dat sa faca portofoliul de gropi. Stiu intrebarile de genul, «de ce s-au format aceste gropi?» Nu vreau sa intru acum intr-o astfel de discutie, dar vreau sa va asigur ca vom incepe astuparea acestora chiar daca ploua, pentru ca oamenii sa poata circula normal”, a adaugat primarul general. El a tinut sa precizeze ca, in zilele cu ninsori abundente si ploi pe masura, situatia a fost in echilibru, fiind realizate trei chestiuni importante. „Astfel, au fost curatate caile mari de acces, aprovizionarea s-a desfasurat fara probleme, iar transportul in comun a fost asigurat. Nu am reusit sa eliminam cozile de masini de la semafor, cand ploua, intrucat numarul de masini este constant”, a mai spus Oprescu. Edilul general a aratat, de asemenea, ca nu are unde sa puna zapada, intrucat cele 200 de puncte de colectare au capacitate redusa. „Nu ma scuz. Va prezint situatia asa cum este”, a adaugat Oprescu, potrivit Mediafax.

 

Legat de costurile pentru deszapezire, primarul general a tinut sa precizeze ca acestea nu se ridica la milioane de euro.

„Plata pentru deszapezire este facuta de catre primariile de sector, dupa care, la noi, vin facturile pentru validare. Poate in martie vom sti exact cat a costat deszapezirea. Nu este adevarat ca s-au cheltuit milioane de euro cu deszapezirea”, a adaugat Oprescu. In legatura cu inundatiile, primarul general a spus ca, prima grija a fost sa desfaca gurile de canal. „Acum vom continua curatarea stadutelor mai mici ca sa nu vina ploile si sa se umple canalele de noroi”, a mai spus edilul sef al Capitalei.

Oprescu a dat asigurari presei ca nu intentioneaza sa ascunda nicio situatie neplacuta care ar putea fi identificata la nivelul Primariei Capitalei.

„Astazi, as fi vrut sa va prezint niste contracte in care sunt niste inadvertente, niste falsuri. Sunt lucruri incepute stramb acum 20 de ani si tot asa au mers. Cand se vor incheia anlizele, va voi spune. Pana atunci, va rog sa nu exageram pana nu suntem in fata datelor”, a adaugat Sorin Oprescu.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca noua substanta folosita, miercuri noapte, pentru plombarea gropilor s-a dovedit a fi „un experiment reusit”, edilul estimand ca toate gropile din Capitala vor fi refacute in doua saptamani, atunci cand vremea va fi favorabila.

0 comentariu

Bratianu 06-07-2010 - 15:56

@ O echipa de un profesionalism si de o integritate indiscutabila;

Ce cioaca! Si cine-o sa fie seful echipei? Afonul de Vosganian? … Du-te, ba, si te pise! Dar nu prea mult, ca si-asa suntem inundati!

sulangiul 06-07-2010 - 16:10

Ptiuuuu!

gogu 06-07-2010 - 16:29

intii vb cu doamna crinut sa nu mai faca loby la bruxelles pt gold corporation iti place ca romanasii din canada iau 80 la suta si acolo nui numai aur

NEGHINITA 06-07-2010 - 16:35

1. Un program realist si dezideologizat pentru combaterea crizei economico-financiare si moral-juridice;1.
2. O echipa o integritate indiscutabila=imposibil la români;
3. Un program adevarat de depolitizare a administratiei si de transparenta a cheltuirii banului public;=corect
4.O guvernare responsabila trebuie sa elimine alocarea de fonduri clientelei de partid.
5. statul de drept si domnia legii, depolitizarea imediata a justitiei
6. secretarii de stat=apolitici, independenti, tehnicieni, specialisti
7.sistemul de irigatii siret-baragan-surdila greci repus in vigoare urgent
8. plan general si judetean de prevenire a catastrofelor naturale
9.incurajarea tinerilor familii si a natalitatii
10.stimularea si incurajarea productiei nationale, investitiilor, servicuiilor, micilor producatori=PRIN NOI INSINE!

jan dinu 06-07-2010 - 21:06

Un specialist care-i citeste fatza
poate sa-i dea diagnosticul
imediat asha cum l-am pus mai sus !
JD

romanul 07-07-2010 - 04:49

Este mai a dracu decat aia de lemn, pentru ca a fost invatata la „cursurile de vara” de prin Occident, acolo unde se afla Puterili Coloniale.

Omul asta nu spune nimic care sa ne dea speranta. Cat timp nici macar nu aduce vorba despre un plan de refacere a industriei nationale, nu poate fi credibil. Industria sta la baza economiei moderne. Uitati-va la cum se dezvolta China.

Este trist faptul ca un partid care a preluat denumirea vechiului PNL, nu are la conducere decat loaze din astea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult