Acasa Actualitate-InternaSocial Oprescu: Bucurestenii vor circula normal pe Aviatorilor din 15 octombrie

Oprescu: Bucurestenii vor circula normal pe Aviatorilor din 15 octombrie

scris de Ziua Veche
4 afisari

Lucrarile de reabilitare a bulevardelor Aviatorilor si Maresal Constantin Prezan se vor incheia la data de 15 octombrie, a declarat, miercuri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

„Pana la jumatatea lunii octombrie, iesim cu totul in bulevardul Aviatorilor pana la Guvern, inclusiv Piata Victoriei”, a precizat Oprescu, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita de verificare a stadiului lucrarilor pe mai multe strazi din Capitala.

 

Sorin Oprescu a mentionat ca in primul rand va fi reabilitata calea de rulare a bulevardului. Edilul sef a mentionat ca si bulevardul Maresal Constantin Prezan va fi dat in folosinta la jumatate lunii octombrie. „Pe partea stanga a bulevardului, Distrigaz mai are de reinnoit racordarile, Net City de realizat canalizatiile. Dupa aceea se va trece la marcaj”, a explicat Oprescu.

 

 

0 comentariu

oblioo 30-07-2010 - 03:48

Un ministru – Blaga, pe care îl lăudau toţi că ăsta nu e ca ei, că ăsta e integru şi chestii de astea, a impus prin toate şmecheriile politico – securiste ascunse, ca o afacere cu eoliene să-i fie atribuită unei anume societăţi. Bineînţeles în detrimentul statului român în general şi al oamenilor din comuna unde se desfăşura treaba în special.

Primarul de acolo şi oamenii din sat, s-au dus cu sapele peste ei să-şi facă dreptate. Asta după ce apelaseră la toate organele îndreptăţite legal să se ocupe de chestie.

Ce credeţi că s-a întâmplat !? I-au arestat ! Mai au scăpare !? Puncte,puncte !

Deci:

Într-o astfel de societate vreţi voi să acţionăm la vedere !? Pe cine vreţi să prostiţi !?

Da, ce bine ar fi pentru voi jidanii şi securiştii să puteţi dormi liniştiţi după ce jefuiţi crunt amărâtul ăsta de popor. Să ştiţi că toţi nebunii care ar putea să vă dea cu ranga în cap, pe neaşteptate, sunt atent şi continuu monitorizaţi de organele plătite tot de către popor să vă apere.

Ştiţi de ce Mişcarea Legionară este cea mai hulită de către toate forţele politice care se perindă la putere de aproape o sută de ani !? Pentru că a fost singura care a asigurat, pentru o perioadă scurtă de timp, dreptatea pe pământurile astea.

Ce se cunoaşte din istoriografie e o vicleană şi susţinută dezinformare. Vă spun eu ce era de fapt [bunicii şi unchii mei fiind legionari omorâţi toţi în puşcării sau de către liberali sau de către comunişti]:

Toţi cei care deţineau puterea statului în mâini şi făceau nedreptăţi poporului român din poziţiile respective erau executaţi pe faţă. Executanţii îşi asumau responsabilitatea şi se predau.

Ce se ştie din sursele rămase, e nimic faţă de ce s-a întâmplat. Odată poate am să scot nişte dovezi şi am să le fac publice. Jigodiile securisto – jidăneşti le au, dar de la ei n-o să le vedeţi.

oblioo 30-07-2010 - 03:52

Acum ăştia vor să se asigure că niciodată o astfel de organizaţie n-o să mai apară.

Sub pretextul că limbaj, că troll [ce cuvânt o mai fi şi ăsta], că educaţie, că gargară, mafiile politice americane vor de fapt să poată monitoriza pe oricine li se pare că ar putea fi periculos pentru ei.

Li se rupe lor de limbajul necivilizat. Ei sunt badigarzii jidanilor şi din ce în ce mai multă lume se trezeşte şi se prinde. Caz în care poate deveni periculos. Ei se pot apăra, dar ce fac cu copiii !? Îi pun să trăiască între plase de sârmă ca la puşcărie !?

Oricum, dragi tovarăşi comentatori şi cititori, staţi liniştiţi ! Chiar dacă rahatii de la noi sunt primii care ratifică tot felul de chestii asupritoare, aici nu se va întâmpla. Pentru că dacă ne împuţinăm noi la jumătate se duc pulii de suflet şi blogurile.

Ori asta nu se poate deoarece este mediul prin care ei îşi pot foarte simplu impune ideile, dezinformările, controlul conştiinţei colective, …

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult