Acasa Actualitate-InternaSocial Oprescu se luptă cu omizile păroase

Oprescu se luptă cu omizile păroase

scris de L.M.
6 afisari

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Protecţie a Plantelor, a decis constituirea unui nucleu de mobilizare în vederea combaterii omizilor păroase (Hyphantria Cunea) care s-au dezvoltat preponderent în sectoarele 3, 4 şi 5 din Capitală din cauza caniculei din ultimele zile. 
Potrivit unui comunicat de presă al PMB remis vineri, echipa formată din specialişti ai Centrului de Protecţie a Plantelor acţionează cu substanţe fitosanitare în fiecare zi, la concentraţie maximă, astfel încât în patru – cinci zile fenomenul să poată fi oprit.

Echipele se deplasează în teren în funcţie de sesizările primite, termenul de finalizare al acestora fiind de 48 de ore. Până la data de 25 august au fost primite 234 de sesizări de la autorităţile locale şi de la cetăţenii Capitalei (sector 3 – 63 sesizări, sector 4 – 111 sesizări, sector 5 – 60 sesizări), iar pe 26 august au fost înregistrate alte 93 de sesizări. Până în acest moment, au fost soluţionate 154 de sesizări.

1 comentariu

Parpangh(El) ... eY , Domn Doctor, daca mai ramane oleaca de solutie.. 27-08-2011 - 10:40

Nu a-ti avea amabilitatea sa dispuneti in continuare igenizarea zonei centrale si de ciuma portokalie care prin schimbare cromozomiala devine verde!Apropos Verdele de Paris este eficient si la Bukalessi?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult