Oprescu: Subvenţia la căldură este asigurată pentru toată lumea | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Oprescu: Subvenţia pentru căldură este asigurată pentru toată durata iernii, pentru toată lumea

Oprescu: Subvenţia pentru căldură este asigurată pentru toată durata iernii, pentru toată lumea

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat luni, 29 octombrie, că în această iarnă se va înregistra acelaşi consum de gigacalorie, iar subvenţia la căldură este asigurată pentru toată lumea.

Oprescu: Subvenţia pentru căldură este asigurată pentru toată durata iernii, pentru toată lumea (foto:focus-energetic.ro)

Sorin Oprescu a precizat, potrvit Agerpres, că „nu vor exista niciun fel de probleme. Subvenţia pentru căldură este asigurată pentru toată durata iernii, pentru toată lumea”. Cât priveşte furnizarea agentului termic şi pe timpul zilei, edilul Capitalei a spus că acest lucru va fi demarat încă de luni, dar, în cazul în care temperaturile vor creşte semnificativ furnizarea va fi oprită.

În urmă cu mai bine de o lună Oprescu a dat asigurări că nu se va plăti ceva în plus la gigacalorie, în condiţiile în care Guvernul are deschidere pentru rezolvarea problemelor oraşului. Edilul şef a afirmat pe 12 septembrie după o întâlnire la Guvern că „Ne achităm datoria faţă de stat, în continuare, dar asta înseamnă un efort mai mic financiar al Primăriei şi putem să menţinem gigacaloria cu subvenţia de la 170 de lei, cât plătesc cetăţenii, până la 335 – 340 de lei, în condiţiile în care curentul se scumpeşte cu 5% pentru toată lumea”.

1 comentariu

gabos 29-10-2012 - 21:25

Ne bucuram sa auzim asta,domnule primar.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult