Acasa Actualitate-InternaSocial Oprescu vrea sa indeparteze „parcagiii” ilegali

Oprescu vrea sa indeparteze „parcagiii” ilegali

scris de Ziua Veche
2 afisari

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca a avut si are in continuare discutii cu Politia Comunitara si Politia Capitalei pentru indepartarea persoanelor care incaseaza ilegal taxe pentru locurile de parcare dupa ora 18.00, in special in centrul Bucurestiului.


 

 

„Eu am avut si am in continuare discutii cu Politia Comunitara si Politia Capitalei pentru ca este adevarat ca numarul celor care incaseaza taxe de parcare, in special in centrul Capitalei, este in crestere „, a spus Sorin Oprescu.

Primarul general a aratat ca stie ca dupa ora 18.00, atunci cand se termina programul agajatilor municipalitatii, in special in centrul Capitalei apar persoane care continua sa ceara taxe pentru locurile de parcare. „Este adevarat ca acestia apar in special dupa ora 18.00, cand este un lucru stiut ca parcarile sunt libere. Discutiile sunt purtate pentru ca trebuie sa facem ceva pentru a impiedica acest fenoment”, a sustinut Oprescu.

 

In acest sens, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, ca atat Politia Rutiera, cat si cea a Capitalei au in atentie persoanele care incaseaza in mod ilegal taxe de parcare si in majoritatea cazurilor sunt cersetori.

 

„De aceea avem ca recomandare pentru populatie ca, in loc sa dea bani cersetorilor, sa sune la 112 pentru a semnala aceste cazuri si sa urmareasca modul in care politia isi face treaba„, a declarat Christian Ciocan agentiei Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult