Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE 14 răniţi în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz şcolar

UPDATE 14 răniţi în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz şcolar

scris de Ziua Veche
3 afisari

 .

UPDATE 10.30: 14 persoane, între care nouă copii, au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce un microbuz şcolar în care se aflau 16 elevi s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, pe DN 71, în zona localităţii dâmboviţene Mircea Vodă, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean din Târgovişte.


Opt persoane, între care patru copii, au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce un microbuz şcolar în care se aflau 16 elevi s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, pe DN 71, în zona localităţii dâmboviţene Mircea Vodă, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea dâmboviţeană Mircea Vodă, pe DN 71 Târgovişte-Bâldana, transmite Mediafax. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, şoferul unui autoturism Dacia Logan s-a angajat într-o depăşire riscantă, în condiţii de ceaţă, şi nu a mai put reveni pe sensul sau de mers, maşina intrând în coliziune cu un microbuz şcolar care circula regulamentar. În microbuz se aflau 16 elevi de clasele V-VIII, care mergeau din localitatea Mircea Vodă spre şcoala din Sălcioara. În urma impactului au fost rănite opt persoane – patru elevi din microbuzul şcolar şi patru pasageri din autoturismul Dacia Logan. La faţa locului au ajuns şapte ambulanţe care au transportat victimele la Spitalul Judeţean din Târgovişte, toţi cei opt răniţi fiind în afara pericolului, potrivit medicilor.

 

0 comentariu

unul 29-07-2010 - 12:42

Ia intrebati-i pe toti cei care au cate o bucata de pamand in zona cum au fost sunati pe telefoanele personale de samsarii de terenuri pentru a se face lobby in favoarea unei astfel de firme! Oare de unde stiau respectivii cine are pamant acolo, unde locuieste si ce numar de telefon are? O sti domnu’ Cati raspuns la intrebarea asta?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult