Acasa Actualitate-InternaSocial Orban acuza: Puterea pregateste desfiintarea primariilor de sector

Orban acuza: Puterea pregateste desfiintarea primariilor de sector

scris de Ziua Veche
34 afisari

.Bucuresteni, PDL va pregateste ceva! De 10 ani tribul de canibugetivori condus de Basescu si de Udrea jinduieste sa puna mana pe Bucuresti. Dupa ce au jefuit Romania aproape doi ani, clanul Basescu pregateste o ordonanta de urgenta sau o lege care urmareste desfiintarea primariilor de sector si preluarea atributiilor acestora de catre Primaria Capitalei. Acest lucru nu il fac pentru ca ar vrea sa imbunatateasca ceva in administratia Bucurestiului, ci pentru simplul fapt ca bugetul de peste doua miliarde de euro din Bucuresti nu se afla in pixul lor”, a sustinut miercuri liberalul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.


 Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman (PNL), a confirmat ca are informatii ca o astfel de ordonanta e in lucru la Ministerul Administratiei si Internelor. Orban a mai spus ca o astfel de reglementare ar dauna principiului subsidiaritatii. “Este vorba de un principiu care spune ca decizia trebuie coborata la un nivel cat mai apropiat posibil de cetatean pentru ca cetateanul sa fie cel care participa la luarea deciziei si sa poata controla modul in care isi fac treaba autoritatile. PDL este antieuropean, este impotriva principiului administratiei locale si nu face altceva decat sa urmareasca jefuirea si a acestei ‘perle a coroanei’ care este Bucurestiul, in care se realizeaza aproximativ 35% din PIB-ul Romaniei”, a mai spus Ludovic Orban. El a lansat un apel catre liderii opozitiei si catre edilul Capitalei: “Constat cu tristete ca pana azi colegii de opozitie nu au spus un cuvant pe aceasta tema si le solicit sa se pronunte public asupra acestui proiect al PDL. Sper sa nu se refaca alianta PDL-PSD asa cum am vazut in ultima perioada in Consiliul General al Capitalei. Ii solicit public primarului general al Capitalei Sorin Oprescu sa se exprime pe aceasta tema”.

0 comentariu

spin 21-07-2010 - 17:19

se stie in 1989 trebuia schimbat ceva , ori politica ori conducatorul si s-a schimbat conducatorul sau mai bine zis s- asasinat conducatorul . nu este ceva nou in istorie cind o lichea isi omora mentorul {iliescu} , dar a facut-o josnic ca un criminal fara sa clipeasca.Ne-a intoxicat cu zimbetul lui impertinent avind grija sa-i elimine pe toti cei care nu-i putea controla si a incercat sa-si acopere crimele. De ce asa tirziu exhumarea de ce s-a impiedicat prin tot felul de pretexte acest lucru,ce a fost de ascuns ? identitatea lor,modul cum au facut-o ? sau faptul ca au fost torturati sa divulge conturi de bani si retele de spionaj? Cine poate lamuri asta si cind domnule damian????

carbastan 22-07-2010 - 00:02

ca FSN-ul dadea vina pe ea, nu pe ei toti, muma ….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS