Acasa Actualitate-InternaSocial Otopeni: Un Boeing 777 cu 320 de pasageri a aterizat de urgenţă

Otopeni: Un Boeing 777 cu 320 de pasageri a aterizat de urgenţă

scris de A.B.
15 afisari

Un avion Boeing 777 cu 320 de pasageri de la bord, care zbura pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania), a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, sâmbătă dimineaţă, în urma unei alerte de posibil fum în cală.

boeing

foto: wikimedia.ro

Aeronava, care aparţine companiei Air India, a aterizat la ora 7:32, iar pasagerii au fost debarcaţi în terminal. Din fericire, nimeni nu  afost rănit.

Potrivit Mediafax, echipele de control cercetează dacă a fost vorba despre un incendiu la bord, o eroare a unui senzor sau un scurt-circuit.

În urma verificărilor, compania aeriană va decide dacă pasagerii îşi vor continua cursa cu aceeaşi aeronavă sau dacă vor fi preluaţi de un alt avion, potrivit reprezentanţilor Aeroportului Otopeni.

Pe aeroport au sosit 32 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Otopeni, în urma unui apel făcut în jurul orei 7:15, după ce pilotul avionului a alertat turnul de control al aeroportului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult