Acasa Actualitate-InternaSocial Palatul Victoria: Impozitul pentru mai multe cladiri va fi majorat la 30 iunie, cu aplicare din 1 iulie

Palatul Victoria: Impozitul pentru mai multe cladiri va fi majorat la 30 iunie, cu aplicare din 1 iulie

scris de Ziua Veche
9 afisari

.Impozitul perceput persoanelor care detin in proprietate mai multe cladiri va fi majorat in sedinta de guvern de miercuri, 30 iunie, dupa ce prevederea a fost eliminata, luni, din ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal, si va intra in vigoare cu 1 iulie, a anuntat, luni seara, Executivul.


„Majorarea impozitelor pentru cei care au in proprietate doua sau mai multe cladiri figureaza pe agenda sedintei de guvern de miercuri, 30 iunie 2010, iar masura va intra in vigoare de la 1 iulie 2010”, a precizat, luni, intr-un comunicat de presa purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, transmite Mediafax.

 

Guvernul a decis, luni, sa elimine din proiectul de modificare a Codului Fiscal articolul care impunea proprietarilor de mai multe locuinte sa achite in acest an o taxa de solidaritate, urmand ca impozitarea sa fie reglementata printr-un act normativ distinct fara incidenta asupra Codului Fiscal.

„Am rediscutat luni ordonanta de modificare a Codului Fiscal si am decis sa eliminam articolul privind taxa pentru cladiri, urmand ca Ministerul Finantelor sa reglementeze procedura printr-un proiect de lege”, a declarat, anterior, agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

Surse oficiale au precizat ca Executivul a decis eliminarea articolului care introducea taxa de solidaritate pentru mai multe cladiri detinute in proprietate considerand ca acesta era „atacabil”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult