Acasa Actualitate-InternaSocial Pană de curent de proporţii. Bucureştiul în beznă

Pană de curent de proporţii. Bucureştiul în beznă

scris de D.S.S.
7 afisari

UPDATE – Pana de curent care a afectat miercuri partea de nord-est a Capitalei a fost provocată de o defecţiune a liniei 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni, potrivit unui comunicat Transelectrica.

 La ora 17,43 un defect pe linia 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni, circuitul 1 aparţinând Transelectrica, defect eliminat prin protecţiile echipamentelor, a condus la intreruperea consumatorilor alimentaţi din bara 1, 220 kV Fundeni, precizează comunicatul Transelectrica.  Conform companiei, o parte din consumatori au fost realimentaţi imediat prin automaticile de sistem din reţeaua de distribuţie, restul consumatorilor au fost realimentaţi prin manevre de punere în funcţiune a echipamentelor Transelectrica, manevre care s-au finalizat la ora 18,13, ora de la care instalaţiile Transelectrica funcţionează din nou la parametrii normali.

—————-

Jumătate din Bucureşti a rămas, miercuri seară, fără energie electrică. Printre zonele afectate de pana de curent se numără cartierele Băneasa, Pantelimon, Aviaţiei, Iancului, Dristor, Sălăjan, Balta Albă, Titan şi Victoriei.

Potrivit RADET, sunt probleme în peste 100 de puncte termice din Bucureşti, din cauza penei de curent. În jurul orei 18.10 au fost realimentate parţial cartierele Băneasa, Pantelimon şi Titan.

Toate zonele din Capitală, afectate timp de circa 40 de minute de o pană de curent, au fost realimentate cu energie, potrivit unui comunicat al companiei Enel. Conform sursei citate, la ora 18,25 au fost alimentaţi toţi consumatorii din zona afectată a oraşului Bucureşti, care au rămas fără curent începând cu ora 17,43.

O pană de curent a afectat miercuri partea de nord-est a Bucureştiului din cauza unei avarii în instalaţiile Transelectrica. Avaria a afectat un număr de şase staţii ale Enel Distribuţie Muntenia, care alimentează partea de nord-est a Capitalei (zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi), zone rămase fără energie electrică.

2 comentarii

anon de serviciu 15-02-2012 - 21:26
digital 15-02-2012 - 21:36

normal,pentru că a….hăhăit

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult