Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Pană majoră de curent în București

UPDATE – Pană majoră de curent în București

scris de C.P.
17 afisari

UPDATE – Avaria înregistrată miercuri după-amiază în staţia electrică de transformare 220/110/10 kV Fundeni a fost cauzată de defectarea unor elemente din dispozitivul de acţionare al întrerupătorului de 220 kV şi din circuitele secundare aferente autotransformatorului, a anunţat joi transportatorul national de energie Transelectrica, compania care administrează staţia.

”Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 0.00, revenindu-se la schema de alimentare normală”, arată un comunicat al companiei.

UPDATE – Toți consumatorii afectați de avaria produsă în stația Transelectrica au fost realimentați.

„Până la ora 17:40 au fost realimentați în mod operativ toți consumatorii afectați. În acest moment s-a revenit într-o schemă de funcționare stabilă din punct de vedere al alimentării sigure a consumatorilor”, se menționează într-un comunicat al companiei.

Avaria a avut loc în stația electrică 220/ 110/ 10 kV Fundeni, iar cauza care a condus la apariția acesteia este în analiză.

Miercuri, la ora 16:40, s-a înregistrat o avarie în rețeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est și de nord a Capitalei.

Avaria a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. Au existat probleme cu funcționarea semafoarelor în zonele amintite, dar și cu iluminatul peroanelor în stațiile de metrou Iancului și Pipera.

Mai multe cartiere din Bucuresti sunt afectate de o pana de curent. De asemenea, sunt afectate și mai multe localități din Ilfov. Pana de curent din București are loc din cauza unei avarii la rețeaua Transelectrica.

Comunicat de presă din partea Transelectrica: „Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, a avut loc o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. Până la ora 17.40 au fost realimentaţi în mod operativ toţi consumatorii afectaţi. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei. Le cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi de avaria înregistrată în reţeaua Transelectrica.”

Mai multe zone din Capitală, din nordul Capitalei, dar şi din sectoarele 2 şi 3, au fost afectate miercuri de o pană de curent, din cauza unei avarii la o staţie a Transelectrica. Transelectrica a anunţat că au loc intervenţii pentru reluarea alimentării cu energie electrică. E-Distribuţie Muntenia a transmis că defecţiunea nu este în instalaţiile sale, dar a afectat alimentarea unor staţii operate de companie. Metrorex a anunţat că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în staţiile Iancului şi Pipera, dar că problemele au fost remediate, iar circulaţia trenurilor nu a fost afectată. Şi iluminatul stradal şi semafoarele au fost afectate în anumite zone, fiind necesară intervenţia poliţiştilor de la Brigada Rutieră. Transelectrica a transmis că alimentarea cu energie electrică în zonele afectate a fost reluată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult